VT Corsa İyi Paylaşimlar. . .

Çatara patara seni bir ara bizim oralarda gece benim aracıda fotolayalım Leylek Spec haliyle :)

süper süper

Merhaba kolay gelsin araciniz forumun en iyi corsa d lerinden birisi ön nikelajin plasti dipini kendinizmi yaptiniz kendiniz yaptiysaniz hangi marka kullandiniz bazilari baya kalitesiz plastim sacma sapan maddelerle sahte mallar kullaniyorlar onlari nasil öğrenebiliriz jantlar aşiri göz çekici bravo.

Maaşallah araç tam benim düşündüğüm gibi olmuş. ekleri siyah düşünüyorum bunu gördüm ya şimdi kararımı kesinleştirdim.
Yalnız yan marşbiyel hangi model onu çözemedim özelden yada buradan modelinin atarmısın tam görünen yada internetten linkini ayrıca ön karlık çok hoş bu tam olarak hangi model onuda anlayamadım...

Burak'ın yerine yanıt vereyim çünkü ön panjurlarımız aynı marka plastidip ile yapıldı.
Marka: Plastidip ile 3 kat uygulanarak üstüne şeffaf mat koruyucu atılarak toplamda 4 kat olucak şekilde uygulandı. Ben ön panjurumda 1.5 yıldır kullanıyorum herhangi bir eskime yada aşınma yok. kendinizde uygulayabilirsiniz iyi bir maskeleme ve kenarları iyi dolduracak şekilde yapabilirsiniz.

Ön lip: Evo Lip olarak geçiyor.

Merhaba kolay gelsin araciniz forumun en iyi corsa d lerinden birisi ön nikelajin plasti dipini kendinizmi yaptiniz kendiniz yaptiysaniz hangi marka kullandiniz bazilari baya kalitesiz plastim sacma sapan maddelerle sahte mallar kullaniyorlar onlari nasil öğrenebiliriz jantlar aşiri göz çekici bravo.

Maaşallah araç tam benim düşündüğüm gibi olmuş. ekleri siyah düşünüyorum bunu gördüm ya şimdi kararımı kesinleştirdim.
Yalnız yan marşbiyel hangi model onu çözemedim özelden yada buradan modelinin atarmısın tam görünen yada internetten linkini ayrıca ön karlık çok hoş bu tam olarak hangi model onuda anlayamadım...

Güzel Dilekleriniz için Teşekür ederim. İlker Abi teşekürler Bende fazla foruma bakamiyorum malum iş güç Facedeki grup'da devam ediyoruz. vakit buldukca ama opelim.net 'e uğramaya çalişiyorum.

redalarm1345;

Öncelikle pilasti dip konusuna deyiniyim. Plasti dip'i mekani araştirarak yapin daha önce yapanlardan o gidiceğiniz yer hakkinda bilgi bulmaya çalişin. Çünkü yaptirdiktan 10 gün sonra atabiliyor tekrar götürdüğünüzde atti diyosunuz adam bu kadar yakindan tazik tutarsa tabiki atar gibi kendini savunucu cümleler kullana biliyor. Ama alakasi yok . Kimse kendi malzemesine laf söyletmez. Semt Hakkinda Bilgi verirseniz Size Yardimci olmaya çalişirim gidiceğiniz yer konusunda.

TayfunGR;

Marşpiyel:Rieger
Lip:Cupra

www.facebook.com/CorsaDFamily
www.facebook.com/groups/CorsaDFamily
Instagram Tag : #corsadfamily

Geri