- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siyah olan cupra lip
Özel yapim bi lip hazir i yok malesef.Peki bu resimdeki ne ? Buda çok hoş görünüyor.Maaşallah
Bizim burda ankara ostim yildiz sanayi sitesinde plasti dip markali plasti dip merkezi var orada 60 liraya satiliyor acaba kendim alip yapsammi yoksa önce orda yaptirip sonra bi mat sprey bide siyah plasti dipmi alsam arada bir atarsa sıkarim tekrar devam ederim diye düşünüyorum.Özel yapim bi lip hazir i yok malesef.
Bence işi ustasina birakin. atarsa onlar onarimini ücretsiz yapar zatenBizim burda ankara ostim yildiz sanayi sitesinde plasti dip markali plasti dip merkezi var orada 60 liraya satiliyor acaba kendim alip yapsammi yoksa önce orda yaptirip sonra bi mat sprey bide siyah plasti dipmi alsam arada bir atarsa sıkarim tekrar devam ederim diye düşünüyorum.
guzel araclar var.Doğru söylüyosun bide geçen kaputu açtim baktim yanlari felan nasil koruyacağimi şaşrdim panjuruda çikaramayacağima göre en iyi merkeze götürmek. Bu arada corsa d family facebook sayfanda dün 5 kere baştan aşşaği gezdim gezdikçe kendi corsama modifiye yapasim geliyor.
Siz ön panjuru plasti dip ile boyayarak kaç tl ye mal oldu? Plasti dip merkezine sordum 100 lira dedi boyamak bi kutusu zaten 60 tl.guzel araclar var.