VW forumda Vectra Muhabbeti

Opellere sorunlu araba servisten çıkamazsın diyenler var sanki 10 senedir kullanmıyormuşuz gibi benide opelin sorunlu dandik olduğuna ikna etmeye çalışanlar var :D Ben bakımlar haricinde sanayiye gittiğimizi bilmem bir kez şarj dinamosu arızalandı oda üzerindeki orjinal aküyü 11 sene kullandık aküden dolayı problem çıkmıştı. Yalnız bizim forumda da vw alanlara aynı şeyler söyleniyor. Anlamıyorum.

Golf 4 güzel otomobil ama onunda şanzımanı sorunluydu

aman sızıntıyı vos vos cular duymasın sitede gezen birkaç koyu vos voscu ajan biliyorum:kop:

O ajanlardan benim de haberim var :D Ama yakın zamanda tekrar Opel e dönüş yapacak bitanesi eminim ;)

bende hem golf var 1999 model tdi, hemde 2000 model vectra b var golf 178000km de vectra 175000 km de. olayı taraftarlık gözüyle bakmıyorum sonuçta arıza açtığında çıkan para benim cebimden cıkıyor yıllardır bu iki aracıda kullanıyorum ancak şunu kesinlikle söyleyim vectra daha sorunlu, golf un daha hiçbir sıkıntısını görmedim.

bende hem golf var 1999 model tdi, hemde 2000 model vectra b var golf 178000km de vectra 175000 km de. olayı taraftarlık gözüyle bakmıyorum sonuçta arıza açtığında çıkan para benim cebimden cıkıyor yıllardır bu iki aracıda kullanıyorum ancak şunu kesinlikle söyleyim vectra daha sorunlu, golf un daha hiçbir sıkıntısını görmedim.

Hocam siz golfe daha iyi bakıp vectra'yı bakımsız bırakmışsınızdır. Garibim oyüzden sorun çıkarıyo:kop::kop::kop: (şaka tabi)

iki aracımıda çok özenli kullanırım tam tersine vectrayı daha nazik kullanıyorum ama maalesef beni çok üzdü bugune kadar. yanlız şunuda söyleyim burada kıyas edilen araçların segmentleri farklı vectra c üst segmentte vede daha yeni bir teknolojiye sahip 2005 model, golf ise 4 kasa ve sanırım 99 model arada hem yıl farkı hemde segment farkı var, iki arabada sonuçta bizim ülkemizde üretilmemiş alman malı yani övünecek bi durumda söz konusu değil o yüzden yazma ihtiyacı hissetim olaylara tarafgirlik bakımından yaklaşmaya gerek yok önceki mesajdada söylediğim gibi sorun olduğunda para yine benim cebimden cıkıyor vw yi koruyup opeli kötülemek yada opeli övüp vw yi yermenin bence cok bi manası yok..

Şans işi bu işler. Birazda arabanın geçmişte yaşadıklarıyla ilgili. O Vectra B ler neler çekti neler. Çoğu opel ustasıyım diyen usta o araçlar üzerinde öğrendi deneme yanılma sök tak ile. Bunları göz önünde bulundurarak değerlendirmek lazım Opelleri. İkisini de sıfırdan almış olsaydınız ve opelden anlayan opel ustalarına götürmüş olsaydınız bambaşka olurdu bence...

Vectra B konusunda haklı olabilirsiniz. Çünkü beni de fazlasıyla üzdü.
O yüzden yaz bitince değiştirmeyi düşünüyorum.

Şans işi bu işler. Birazda arabanın geçmişte yaşadıklarıyla ilgili. O Vectra B ler neler çekti neler. Çoğu opel ustasıyım diyen usta o araçlar üzerinde öğrendi deneme yanılma sök tak ile. Bunları göz önünde bulundurarak değerlendirmek lazım Opelleri. İkisini de sıfırdan almış olsaydınız ve opelden anlayan opel ustalarına götürmüş olsaydınız bambaşka olurdu bence...
her iki araçta geçmişini bildiğim araçlardı aslında sıfır gibi aldım. araçlarımın ikisindende anlarım bakımlarını aksatmam.

Şu bir gerçek ki, vectra b1 kasalar sorun çıkartabilen modellerdi. Daha çok sensör arızasıydı bunlar, çok pahalı sorunlar değildi ama var mıydı, vardı. B2 den itibaren bir çok şey halledilmeye başlandı ve yükselişe geçildi.

Geri