VW forumda Vectra Muhabbeti

Konu toyota veya honda olsa sorun çıkarmama olayı belki doğru olabilirdi ama bu defa tekerlek sesi ve fren zayıflığı gibi diğer olumsuzluklar işin içine girerdi. Ama işin ilginci burada konu olan otomobil volkswagen ve sanki VW çok sorunsuz bir otomobilmiş gibi sanki hiç bilmiyormuşuz veya bilinmiyor gibi en az opel kadar sorunlu ve şikayet alan bir markaya sorunsuz inanışı oluşturmaya çalışmanın bir anlamı olduğunu sanmıyorum üstelik burada vecta B ile Golf IV kıyaslanıyor Golf IV volkswagen ın ürettiği son 20 yıldaki en sorunsuz otomobilidir ama Vectra B opelin en sorunusuz modeli değildir Opelin son 20 yılda bilinen en sorunsuz modeli Astra F 1.6 dır sorunsuzluksa onunla kıyaslayın öyle bakın ve bakarken de bırakın vectranın sensör sorunlarını VW nin sürekli karışan ve dünya paralar harcatıp motor indirmeye kadar giden kronik şanzımanlarını da göz önüne alarak sorunsuzluk kıyasları yapın derim.

Ne demişler

Davulun sesi uzaktan hoş gelir

Son düzenleme:
arkadaşlar bende uzun zaman sıfır aldığım opel in birçok modelini (Vectra GT 150hp, 98 Vectra CDX 2.5V6, 97 Corsa 1.4 16v, Corsa CDTI...) kullandım opel i de gerçekten sevmeme rağmen opel in bazı modellerinde sorunlarla karşılaşabiliyorsunuz. örneğin GT de sensör arızaları, CDX de birçok sorunlar ki anlatsam uzun sürer, avatarımdaki Astra 1.6 Twinport SP (2005 model) de ise direksiyon kutusu problemi vardı. elbette her markada problemler oluyor ama bana da opel de fazla oluyor gibi geliyor. Avatarımdaki Astramı çok sevmeme rağmen geçen sene satmam gerekti ve şimdi ise 2002 vw bora comfortline aldım(param yetseydi sattığım astramdan tekrar alacaktım :( ). ilk defa vw e biniyorum hakkını yememek lazım gerçekten çok sessiz ve rahat. 9 aydır kullanıyorum ve bakalım şimdilik bir sıkıntım olmadı.

not: araçlarımı gereğinden fazla temiz ve titiz kullanırım. bakımlarına özen gösteririm.

Düzeltme: Bu arada ben de o foruma üyeyim :)

Son düzenleme:
sorunsuz araba yok ama yedek parca fıyatları duşşe uygun olsa degıstırırsın dersın olsun varsın ne olcak ateş pahası arabayı parcalıyarak satsak daha karlı cıkacagız emınım :D

Neyin hesabını yapıyoruz? Anlamadım.
En iyi araç benim, çünki benim.

arkadaşlar bende uzun zaman sıfır aldığım opel in birçok modelini (Vectra GT 150hp, 98 Vectra CDX 2.5V6, 97 Corsa 1.4 16v, Corsa CDTI...) kullandım opel i de gerçekten sevmeme rağmen opel in bazı modellerinde sorunlarla karşılaşabiliyorsunuz. örneğin GT de sensör arızaları, CDX de birçok sorunlar ki anlatsam uzun sürer, avatarımdaki Astra 1.6 Twinport SP (2005 model) de ise direksiyon kutusu problemi vardı. elbette her markada problemler oluyor ama bana da opel de fazla oluyor gibi geliyor. Avatarımdaki Astramı çok sevmeme rağmen geçen sene satmam gerekti ve şimdi ise 2002 vw bora comfortline aldım(param yetseydi sattığım astramdan tekrar alacaktım :( ). ilk defa vw e biniyorum hakkını yememek lazım gerçekten çok sessiz ve rahat. 9 aydır kullanıyorum ve bakalım şimdilik bir sıkıntım olmadı.

not: araçlarımı gereğinden fazla temiz ve titiz kullanırım. bakımlarına özen gösteririm.

Düzeltme: Bu arada ben de o foruma üyeyim :)

İşte anlamadığım bu arkadaşım lütfen üzerine alınma çünkü düşüncene katılmıyor değilim ama bora da takoz gibi sert süspansiyonlu olarak bilinen bir otomobil sonuçta kişiye ve algıya görede bu işler değişebiliyor demekki

İşte anlamadığım bu arkadaşım lütfen üzerine alınma çünkü düşüncene katılmıyor değilim ama bora da takoz gibi sert süspansiyonlu olarak bilinen bir otomobil sonuçta kişiye ve algıya görede bu işler değişebiliyor demekki

Yo estf. neden yanlış anlayayım :) sonuçta su anda kullandığım arabam inda eksi yönleri vardır tabiki. Alman arabalarının genelde sert oluyor. Orn boram comfortline oldugundan 16" jant var astram da SP oldugundan 15 veya 16" di stabilize yolda bora daha az hissettiriyor.

az kalsın opelim.netten üyeligi iptal edecektim leonların auıdılerin arasında buldum kendimi :):) kaptırdım siteyi doalsıyorum :)

Geri