200 beygir 400 tork
fordd gücü
fordd gücü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizde 130luk 2.5 6 ileri vardı. böyle bir araba yok işler yüzünden sattık hala gördüğümde içim acıyor...inan ufak arabadan kat kat fazla keyif veriyor.kesinlikle transporter.
katılamayacağımı bildiriyorum
150 hp lik bir canavarla yol alınca transporter o kadarda iyi gelmedi.bana göre vito çok iyi çünkü transın hep bir ticari havası var ama vito öyle değil benim çok hoşuma gidiyor hele otobanda
bu araçların kronik bir sorunu var mı biliyor musunuz ??? bu aralar transporter t5 otomatik ve vito 115 otomatiklere bakıyorum genelde hepsinin km 100.000 km civarı hepsi temiz araç sahibine göre bunların yakıtı nedirrr ??? çok masraflı bir araç mı??? en çok hangi konuda sıkıntı yaşanır bu araçlarda (parça yakıt serviss....)) ???
vıto da 6 ılerı vıtes. t5lerın yada bu sınıf aracları sürat deyerlerı cok abartılıyo bence. vw sayfasına bakarsanız arabaların zaten en babayıgıdı bıturbo 180hp olanların dahı azamı suratlerı saate 180km fabrıka verısı buOtobanda vitolara nal toplatıyor t5 ler.6. vitese atmak için aracın 140 ı geçmesi gerekiyor
vıto da 6 ılerı vıtes. t5lerın yada bu sınıf aracları sürat deyerlerı cok abartılıyo bence. vw sayfasına bakarsanız arabaların zaten en babayıgıdı bıturbo 180hp olanların dahı azamı suratlerı saate 180km fabrıka verısı bu