Wd 40 Yağlayici Süper Bişey

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mybest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mybest

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Vectra-B aracımın kapılarından bayağı gıcırtı sesi geliyordu ve sizinde tahmin edeceğiniz gibi çok huzursuz oluyordum.serviste WD 40 ile yağladılar.Daha sonra WD-40 ı formdan araştırdığımda doğru ullanıldığında ciddi yararlarının görüleceğini okudum.Serviste tabi düzgün ve doğru yerlere yağlama yapılmadığından ve bukadar üstün bir ürünün komik rakamı olduğunu görünce servisin gıdım gıdım kullanmasını esefle karşıladım.Ve ses kesilmeyince servis bir ara uğra kapı döşemelerini sökelim bakalım dediler 3 saat sürer diye bilgi verdiler.

ARKADAŞLAR ÜRÜNÜ KAPININ HER TÜRLÜ MEKANİK SÜRTÜNEN HER YERİNE YANİ KİLİT DİLİNİN TAMAMEN İÇİNE, MENTEŞELERİN ÜZERİNE VE ARALARINA BOL MİKTARDA PÜSKÜRTÜP YAĞLAYINCA SESLER KESİLDİ.İNANIN BU ÜRÜNDEN HER ARAÇTA BULUNMALI.SÜPER BİR ÜRÜN.ÇOK HIZLI NÜFUS ETMEKTE VE EN DAR ALANLARA DAHİ SIZMA BAŞARMAKTA.MUTLAKA KULLANIN.
SANAYİ MARKETLERDE VE CİDDİ ÜRÜN YELPAZESİ OLAN YERLERDE BULABİLİRSİNİZ.
ANKARADA OSTİME YAKIN OLANLAR İÇİN SATILAN YER OSTİMDE ALINTERİ BULVARI ÜZERİNDE(OSTİM CAMİ KARŞISI) İKMALDE VAR FİYATI KDV DAHİL 5 YTL .ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN...:alkis:
wd40.JPG

Son düzenleme:
Arkadaşlar Vectra-B aracımın kapılarından bayağı gıcırtı sesi geliyordu ve sizinde tahmin edeceğiniz gibi çok huzursuz oluyordum.serviste WD 40 ile yağladılar.Daha sonra WD-40 ı formdan araştırdığımda doğru ullanıldığında ciddi yararlarının görüleceğini okudum.Serviste tabi düzgün ve doğru yerlere yağlama yapılmadığından ve bukadar üstün bir ürünün komik rakamı olduğunu görünce servisin gıdım gıdım kullanmasını esefle karşıladım.Ve ses kesilmeyince servis bir ara uğra kapı döşemelerini sökelim bakalım dediler 3 saat sürer diye bilgi verdiler.

ARKADAŞLAR ÜRÜNÜ KAPININ HER TÜRLÜ MEKANİK SÜRTÜNEN YANİ KİLİT DİLİNİNİ TAMAMEN İÇİNE, MENTEŞELERİN ÜZERİNE VE ARALARINA BOL MİKTARDA PÜSKÜRTÜP YAĞLAYINCA SESLER KESİLDİ.İNANIN BU ÜRÜNDEN HER ARAÇTA BULUNMALI.SÜPER BİR ÜRÜN.ÇOK HIZLI NÜFUS ETMEKTE VE EN DAR ALANLARA DAHİ SIZMA BAŞARMAKTA.MUTLAKA KULLANIN.
SANAYİ MARKETLERDE VE CİDDİ ÜRÜN YELPAZESİ OLAN YERLERDE BULABİLİRSİNİZ.
ANKARADA OSTİME YAKIN OLANLAR İÇİN SATILAN YER OSTİMDE ALINTERİ BULVARI ÜZERİNDE(OSTİM CAMİ KARŞISI) İKMALDE VAR FİYATI KDV DAHİL 5 YTL .ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN...:alkis:
wd40.JPG

dün benim yolum bilkent taraflarına düşmüştü. pratikerden wd 40 alayım dedim. reyonda wd 40'ı incelerken görevli eleman geldi bana başka bir marka tavsiye etti. ismini şimdi hatırlamıyorum dışı sarı renkte. bende tavsiyeye uyup aldım. denedim gayet güzel memnunum.

wd 40 200 ml 6 ytl
wd 40 400 ml 12 ytl

bana verdiği yağlayıcı 400 ml 10 ytl.

saygılar

dün benim yolum bilkent taraflarına düşmüştü. pratikerden wd 40 alayım dedim. reyonda wd 40'ı incelerken görevli eleman geldi bana başka bir marka tavsiye etti. ismini şimdi hatırlamıyorum dışı sarı renkte. bende tavsiyeye uyup aldım. denedim gayet güzel memnunum.

wd 40 200 ml 6 ytl
wd 40 400 ml 12 ytl

bana verdiği yağlayıcı 400 ml 10 ytl.

saygılar

Tabiki tercih sebebidir.Belki aldığınız üründe çok iyidir.Ancak benzer ürünü bilinen ve kendini yıllarca kanıtlamış bir üründen 2 ytl ucuza almak çok avantaj değil gibi gözükmüyor...:rolleyes:

ARKADAŞLAR BU benim çalıştığım iş yerinde de satılıyo ama malesef sivasta kimse bilmiyo ben 4,00 ytl ye satıyorum.. elimde çok az kaldı onuda antalyadaki şb ye göndericem.. wd 40 ile bide aracınızın motorunu ve boyasız tamponlarını temizleyin bir kez daha hayran kalın.. ben sürekli yapıyorm motor kapağına sürdüğünüz zaman yeni gibi oluyo inanılmaz bir sprey bu.

ARKADAŞLAR BU benim çalıştığım iş yerinde de satılıyo ama malesef sivasta kimse bilmiyo ben 4,00 ytl ye satıyorum.. elimde çok az kaldı onuda antalyadaki şb ye göndericem.. wd 40 ile bide aracınızın motorunu ve boyasız tamponlarını temizleyin bir kez daha hayran kalın.. ben sürekli yapıyorm motor kapağına sürdüğünüz zaman yeni gibi oluyo inanılmaz bir sprey bu.

HOCAM MOTOR KAPAĞI VE BOYASIZ TAMPON DERKEN KASTETTİĞİN YERLERİ TARİF EDERSEN HEPİMİZE YARDIMCI OLURSUN:alkis:

evet cok maharetli bir sprey bu,,saten araksinda kullanim alanlari yaziyor.ama daha once bununla motor yikamayi hic denemedim,,denersem size aktaririm

SUREKLI KULLANIYORUZ
motoru onunla yıkıyorum ayda 1

harun hocam motoru onunla yıkıyorum derken tarif edebilirmisiniz mümkünmü...
Nasıl uygulayalım ?

Daha önce koltuklarda deneyen var mı?

Ya arkadaşlar bu dava koltuk gıcırtılarınıda kesebilirmi acaba? Hadi diyelimki keser sesler koltuğun sırtlığından geliyor oralara nasıl sıkıcaz illallah dedim bu gıcırtı işinden...
:help:

06ya323lt8.jpg

harun hocam motoru onunla yıkıyorum derken tarif edebilirmisiniz mümkünmü...
Nasıl uygulayalım ?
duzenlı motora sıkıyorum her yerıne sım sıyah cıkıyor camur gıbı durmuyor
yıkatmama da gerek kalmıyor malum kablolar lpg sıralı enjektorler ecu derken kafam dinç..

ayrıca benım surucu koltugundakı yaylardan gelen sesı bu dw40 kesmedı dırek ustune bosalttım yarım tup sonuc aynı.........

Geri