Arkadaşlar Vectra-B aracımın kapılarından bayağı gıcırtı sesi geliyordu ve sizinde tahmin edeceğiniz gibi çok huzursuz oluyordum.serviste WD 40 ile yağladılar.Daha sonra WD-40 ı formdan araştırdığımda doğru ullanıldığında ciddi yararlarının görüleceğini okudum.Serviste tabi düzgün ve doğru yerlere yağlama yapılmadığından ve bukadar üstün bir ürünün komik rakamı olduğunu görünce servisin gıdım gıdım kullanmasını esefle karşıladım.Ve ses kesilmeyince servis bir ara uğra kapı döşemelerini sökelim bakalım dediler 3 saat sürer diye bilgi verdiler.
ARKADAŞLAR ÜRÜNÜ KAPININ HER TÜRLÜ MEKANİK SÜRTÜNEN HER YERİNE YANİ KİLİT DİLİNİN TAMAMEN İÇİNE, MENTEŞELERİN ÜZERİNE VE ARALARINA BOL MİKTARDA PÜSKÜRTÜP YAĞLAYINCA SESLER KESİLDİ.İNANIN BU ÜRÜNDEN HER ARAÇTA BULUNMALI.SÜPER BİR ÜRÜN.ÇOK HIZLI NÜFUS ETMEKTE VE EN DAR ALANLARA DAHİ SIZMA BAŞARMAKTA.MUTLAKA KULLANIN.
SANAYİ MARKETLERDE VE CİDDİ ÜRÜN YELPAZESİ OLAN YERLERDE BULABİLİRSİNİZ.
ANKARADA OSTİME YAKIN OLANLAR İÇİN SATILAN YER OSTİMDE ALINTERİ BULVARI ÜZERİNDE(OSTİM CAMİ KARŞISI) İKMALDE VAR FİYATI KDV DAHİL 5 YTL .ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN...
ARKADAŞLAR ÜRÜNÜ KAPININ HER TÜRLÜ MEKANİK SÜRTÜNEN HER YERİNE YANİ KİLİT DİLİNİN TAMAMEN İÇİNE, MENTEŞELERİN ÜZERİNE VE ARALARINA BOL MİKTARDA PÜSKÜRTÜP YAĞLAYINCA SESLER KESİLDİ.İNANIN BU ÜRÜNDEN HER ARAÇTA BULUNMALI.SÜPER BİR ÜRÜN.ÇOK HIZLI NÜFUS ETMEKTE VE EN DAR ALANLARA DAHİ SIZMA BAŞARMAKTA.MUTLAKA KULLANIN.
SANAYİ MARKETLERDE VE CİDDİ ÜRÜN YELPAZESİ OLAN YERLERDE BULABİLİRSİNİZ.
ANKARADA OSTİME YAKIN OLANLAR İÇİN SATILAN YER OSTİMDE ALINTERİ BULVARI ÜZERİNDE(OSTİM CAMİ KARŞISI) İKMALDE VAR FİYATI KDV DAHİL 5 YTL .ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN...
Son düzenleme: