Ynt: Wi-Fi Özelliği Getirdik =)
Can bey çok teşşekkür ederim...
Can bey çok teşşekkür ederim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jlozde link' Alıntı:Astra H ve Vectra modellerine takılan Cyclone cihazlar MCU güncellemesi ile i9 Gui kullanabiliyorlar çok ta güzel oluyor. Dilerseniz ürünün tam kodunu, ve ayarlar altından MCU versiyonunuzu yollayın bakalım güncelleme var mı?
Yapılabileceklerin sınırı yok aslında bir car pc olarak dünün işlemci ve ram elverdiğince kendiniz bile program yazarak değişik işlemler yapabilirsiniz.
İşletim sistemi aynı ise direk aynı uygulamayı yapabilirsiniz. Vınn ile ilgili vakit bulamadım cihazı tanıttım ancak bağlantıyı sağlamak için bir ağ yapılandırması oluşturmam lazım vakit bulamıyorum.
Merhaba Yazımda önerdiğim chipset RT2870, sizin kullandığınız ise AR9002U dolayısı ile registery ayarlarını girmeniz ve driveri gerekli konuma koymanız birşey ifade etmeyecektir. AR9002U için Windows Ce driveri araştırmanız gerekiyor ve ne yazık ki üreticiler mobile cihazlar için olan driverları yayınlamıyorlar. Tavsiyem 20 liraya yeni bir wifi kartı almanız olacaktır. Birinci mesajdaki wifi kartını alırsanız zaten driverı da kurduğunuzu görüyorum herhangi bir ayar değiştirmeden direk kullanabilirsiniz.
Bu arada registery import syntax hatası verse bile gerekli değerleri import ediyor arkadaşlar. Onu bende yaşamıştım ancak sorun olmuyor.
Expose link' Alıntı:S.a
Paylaşım için çok teşekkürler. sayenizde cihazı internete bağladım.. yalnız videoyu izlerken bir şey fark ettim sizin cihazda hem I9 hemde D2280 klasörü ama bende sadece I9 klasörü var bu iki klasör ne işe yarıyor acaba bilgi verirmisiniz? çok teşekkür ederim..
Jlozde link' Alıntı:Farklı arayüz dosyaları. Kullandığınız MCU nedir? Cihaz bizimki ile aynı mı?
Expose link' Alıntı:Cihaz CYCLONE ama model sizinkilerden farklı olabilir çünkü poloda takılı MCU: I37VTRI7NTH3R-V2.16
birde bu cihazların OS güncellemesi nasıl oluyor bilginiz varmı OS sürümüde EN-PRIMA-256-V1.59
Jlozde link' Alıntı:Cihazın, faturasının veya kutusunun üzerine model kodu vardır. Bana söyleyin bakalım güncellemeniz var mı?
Expose link' Alıntı:Model Kodu sanırım bu c7051A3 ben hiç bir yerde bulamadım ama sanırım OS olarak 1.74 var ama nasıl yüklenir nerden temin edilir hiç bir bilgim yok. yardımlarınız için çok teşekkür ederim..
Jlozde link' Alıntı:İnanılmaz şanslısınız sürekli güncelleme alan bir cihaz, sanırım universal olduğu için. GUI v3 bile kullanabiliyorsunuz. Biz Astra J de daha v2 ye geçemedik. Bu konuyu dağıtmayalım update için farklı bir konu açayım en iyisi.