simdi muammer o parca calsiyor 12volt verince ve ariza veriyor diyorsun iyi iste calisiyor...
sonucta o parca iyice anlatmaya calisayim...
o parca 5 volt ile beyine sinyal gönderir,iceride emilen hava basincina göre beyine sinyal gönderir,beyinde bu sinyal ile enjektöre ne kadar püskürtmesini belirler..
simdi sen onu elektrige baglarsan ki buda normaldir ariza vermesi..cünkü ne atesleme ne basinc ne sinyal ne de beyin aliglamasi yanlis uyum yok...
calisiyor olmasi onun bozuk olmadiginin isareti..
abi ben bu olayı anlatamadım galiba şimdi müsadenle bidaha şansımı deneyeceğim;
şimdi bu parça buradaki borularla bağlı olunca o vakuma hareket vermiyo gaza da bastım ne yaptımsa, liftte d ye taktım gittiği hissini verdim beyne ancak o siyah diyafram vakumlama yapmadı hareket etmedi.neticesinde biz o parçayı aradan çıkardık ve resimdeki mavi ile boyadığım kısmı o parça olmadan çalıştırdık ve o diyafram hareket etti.
o parçayı sistemden söküce yada şöle söyleyeyim fişini çekince turuncu lamba yandı fişi tekrar takınca söndü.şimdi abicim bu parça işini yapsa gaz verdimmi o diyafram hareket etmez mi?
birde senin de resmini eklediğin parçaya sistemde iken 12v vermedim bu durumda zaten soketinden elektrik alıyordur ama çalışmadı.
ben söküp tek başına iken elektrik verdim aküden seyyar kablo ile tıklama sesi geldi. ancak çalışma sistemini bilmediğimden çalışıp çalışmadığına bi kara veremedim.
çıkmacılara sordum numarayla baktılar 50 tl gibi bi rakam istediler.tabi garantisi yok.
Son düzenleme: