Yarın yada hafta sonu dediklerinizi uygulamaya çalışacam bi çözüm bulursak diğer arkadaşlar içinde yararlı olabilir bilgiler için teşekkür ettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kontrol sırasında el lambası tutmak iyi oluronun kontrolünü yapmak için size bi fikir verebilirim aracı kanala alıp yada en güzeli lift sol tekerin ordan net görülüyo bi kişi direksiyonda olacak çalışmasını görebilirsiniz yada çalışmadığını.
kontrol sırasında el lambası tutmak iyi olur
onu bende düşündüm keşke video ekleyebilseydim çekim yaparak ama olmadı youtubedeki v6 lar için olan videoyu ekledim oda uçmuş linkaslında aklımda güzel bi yöntem var ama ekipman varsa bende bi webcam var 4 ledli ve uzatmalı ve oynar başlıklı laptop u alıp o şekildede görülür bide bu şekilde bakacağım ekleyebilirsem videoda ekleyeceğim
onu bende düşündüm keşke video ekleyebilseydim çekim yaparak ama olmadı youtubedeki v6 lar için olan videoyu ekledim oda uçmuş link
aslında aklımda güzel bi yöntem var ama ekipman varsa bende bi webcam var 4 ledli ve uzatmalı ve oynar başlıklı laptop u alıp o şekildede görülür bide bu şekilde bakacağım ekleyebilirsem videoda ekleyeceğim
onu bende düşündüm keşke video ekleyebilseydim çekim yaparak ama olmadı youtubedeki v6 lar için olan videoyu ekledim oda uçmuş link
en basitinden ışıkta şahinle kapışmaya korkuyordum şimdi kalkışta çok arabaya kafa tutuyorum ışıkta hatta ilk devirlerin ağır olmasını 16 v olmasına bağlıyordum ama adamlar onu zaten fabrikasyon çözmüşler ancak çok nazik bir sistem yeri pis olduğuından çabuk arızalanıyor bence opel bu arçları çağırıp bu parçanın yerini daha iyi bir yere almalı ve bu selenoidi ücretsiz değiştirmeliEnteresan bi yerler gidiyor umarım hep beraber araştırmalar sonucu güzel bi yere varacağız.
Mendel, tam olarak ne gibi değişikler hissettin? sadece düşü devirde mi bi iyileşme var?
en basitinden ışıkta şahinle kapışmaya korkuyordum şimdi kalkışta çok arabaya kafa tutuyorum ışıkta hatta ilk devirlerin ağır olmasını 16 v olmasına bağlıyordum ama adamlar onu zaten fabrikasyon çözmüşler ancak çok nazik bir sistem yeri pis olduğuından çabuk arızalanıyor bence opel bu arçları çağırıp bu parçanın yerini daha iyi bir yere almalı ve bu selenoidi ücretsiz değiştirmeli