X3 ile yakıt tüketimim...

Ynt: X3 ile yakıt tüketimim...

gradient link' Alıntı:
Tolga mümkün olduğunca Shell'den alıyorum. Tabii bunda üst kat komşumun Shell bayisi olmasının da etkisi var. Shell olmazsa Totalden alıyorum. Nitrodan once GTL tabii cok daha iyiydi. Nitronun performansa etkisi belki psikolojik ama bence cok yok. Ben sadece temizliğine güvendiğim icin...

Burdaysa her istasyon sahibinin farklı vukuatı var, haliyle aynı markanın farklı istasyonlarının yakıtları da farklı etki sağlıyor araca  :(

sallierim link' Alıntı:
abi motoru 2.0 mı 1.6 mı?
2000 Deniz. 1,6 yok bildigim kadarı ile.

gradient link' Alıntı:
2000 Deniz. 1,6 yok bildigim kadarı ile.
2000 motora göre neredeyse bizim 1.3 kadar yakmış.helal olsun süper değerler.bmw yine kendine hayran bıraktırdı..

Bmw de 1.6 115Hp 270Nm dizel var ancak yakında yeni 5 serisi için 1.5 150Hp lik motor da üretecek.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Bmw de 1.6 115Hp 270Nm dizel var ancak yakında yeni 5 serisi için 1.5 150Hp lik motor da üretecek.

avrupa da uygulanan emilsyon değerleri nasıl zorluyosa artık iyice sapıttı bunlar :) bu gidişle bizimkilerde motor hacmi üzerinden vergilendirmeyi değiştirir beygir üzerinden vergilendirmeye giderler :)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Tolga o motoru 1.16D de kullanıyorlar. PSA motor. Ben x3lerde yok diye biliyorum demek istedim. Bu arada 2000 motor X5ler de yakında gelecekmiş.

BMW Mercedes ayrı dünya gerçekten ya.adam 2000 motor yapıyor bizim 1.3 kadar yakıyor.performansını söylemiyorum bile.helal olsun

gradient link' Alıntı:
Tolga o motoru 1.16D de kullanıyorlar. PSA motor. Ben x3lerde yok diye biliyorum demek istedim. Bu arada 2000 motor X5ler de yakında gelecekmiş.
mercedes a serisindeki motorlar psa olması lazım 116d deki motor bmw motoru yanlış hatırlamıyorsam.

DarthWider link' Alıntı:
avrupa da uygulanan emilsyon değerleri nasıl zorluyosa artık iyice sapıttı bunlar :) bu gidişle bizimkilerde motor hacmi üzerinden vergilendirmeyi değiştirir beygir üzerinden vergilendirmeye giderler :)

O günleri de göreceğiz desene  8)

gradient link' Alıntı:

Evet abi X serilerinde yok ancak yeni 1.5 150Hp lik motoru X ve 5 serisinde kullanmayı düşünüyorlar, şimdilik X5 e dediğin gibi 2.0 motoru adapte edecekler, bu motorun 184 ve 218Hp lik versiyonları var.

sallierim link' Alıntı:
BMW Mercedes ayrı dünya gerçekten ya.adam 2000 motor yapıyor bizim 1.3 kadar yakıyor.performansını söylemiyorum bile.helal olsun

Daha ne örnekler var bilmem kaçbin cc ama Doğan ın Astra dan az yakıyor, yazmıyorum - günahtır.

Geri