Astra G de kısaların ampul tipi H7 miydi bende night breaker alıcam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
osram nightbreaker kısa ampülleri 32liraya aldım.Park lambalarını da 12Tl ye aldım...Osram cool blue da inanılmaz bir üründür arkadaşlar ben önce onu alcaktım ancak üzerindeki "off-road only" ve no in europen countries yazısını görüp vazgeçtim.Vize olayında TUV avrupa standartlarına geçtiğimiz için kabul görülmeyebilir o ampüller....Nightbreaker ın gece karanlık yollardaki ışık performansı inanılmaz iyi.uzun yakmaya bile gerek duymuyorum.
Bir akrabamın audi ile kaza yapması sonucu zenon motor ve ampullerini aldım motor dahil olmak üzere BOSH markadir. Mercek yok fakat karşıdan geleni kör etmiyor resimler kameradan kaynaklı puslu çıktı
Uzaktan... Sis Hariç.
Görüş...
aydınlatması mükemmel ancak karşıdan geleni çok rahatsız eder kanaatindeyim.
Bir akrabamın audi ile kaza yapması sonucu zenon motor ve ampullerini aldım motor dahil olmak üzere BOSH markadir. Mercek yok fakat karşıdan geleni kör etmiyor resimler kameradan kaynaklı puslu çıktı
Uzaktan... Sis Hariç.
Görüş...
ampüllerin audidden çıkması ve markalı yada markasız olmadı değilki kör eden. xenon çalışma prensibi bizim halojenlerden farklı. onların içinde xenon gazı var. takılan balanslar aracılığıyla o gaz yanarak ışık veriyor. bu şekilde çok güçlü bir ışık kaynağı elde edilmiş oluyor. mercek yok ama göz almıyor demişsin. ikinci fotoğraftaki ışık körün gözüne gelse oda ışık görür heralde. daha ne olabilir bunun üstüne bilmem mercek xenonun güçlü ışığını toplamak içindir. bu şekilde ışık dağılma yapmaz ve karşıdan geleni kör etmez.Bir akrabamın audi ile kaza yapması sonucu zenon motor ve ampullerini aldım motor dahil olmak üzere BOSH markadir. Mercek yok fakat karşıdan geleni kör etmiyor resimler kameradan kaynaklı puslu çıktı
Uzaktan... Sis Hariç.
Görüş...