Xenon Far Alırken Nelere Dikkat Edicez???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Csher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle herkes bişey yazmış kulakdan duyma şeylerle.
Ceza konusuna değinelim öncelikle Şu an satılan honda civiclerde xenon var ama mercek değil farları fabrika çıkışı ceza yazan kurum bunun ayrımını nasıl yapacak.

Yanlış,fabrika çıkışlı xenon yok,bayilerde takıyorlar onları

bende 2011 astra hb ııı clasicc aldım xenon taktırmak istiyorum soyledikleriniz hepsine takılıyormu model model degişirmi servis philipis i takıyor ve 700 tl istiyor fikirlerinizi alabilirmiyim

abi naptın sen 130 tl ye takıyorlar burda işçilik dahil serviste taktırma sakın.

philipsi piyasada 400-500 arası bulursun.mercek yoksa 4300 ideali 6000 takılabilir ama üstü pek hoş olmuyor

H7 4300k var mı ? Herkes diyor ama ben bulamadım :o

çoğu yerde yok ama istersen getitrtirler

Olmazsa sorarım,balans vs. var sadece ampul alırım o zaman :)

internette çok var çiftini 45-50 liraya alırsın.

Ben monza aldım 4300k gayet güzel hatta bugün yoğun karlı havada süperdi sarı ışık olsa bu kadar iyi olmazdı gittigidiyoda vardı kampanya ordan almıştım yalnız benim vectrada aracı çalıştırdıktan sonra açınca abs lambası ile tc yi yakıyor bende o yüzden ilk farı açıyorum sonra aracı çalıştırıyorum

aracınıza 4300 k xenon taktırırsanız orjinale en yakın aydınlatma olur ve polis arabada xenon takılı olduğunu bile anlamaz....ben arabaya 4300k xenonu taktım inanın 6000 k xenonu ikiye katladı zaten enyüksek lümen gücü 4300k da ortaya çıkıyor rengi ise beyazla sarı arasında birşey
bu 6000k
181120094077.jpg

bu 4300k
181120094065.jpg

resimler alıntıdır kendim çekemedim ama aynı

Son düzenleme:
Geri