Xenon Far Alırken Nelere Dikkat Edicez???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Csher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar bu h1 h3 h11 falan var bunlar ne oluyor? alırken neye dikkat etmemiz lazım?

Onlar ampul tipleri Vectra H7 dir tahminimce :) 6000k ve altında almaya dikkat edin.Ve tabiki en azından ortanın üstü kalitede olmalı ;)

5000k al derım en ıdealı benım zamamında olsaydı 5000k alırdım 6000k kullanıyorum :D

nerede taktırabılırım bursada burak ne kadar alırlar

Selam arkadaşlar;

Bende aracım için xenon ' a geçmeyi düşünüyorum.
Kısalar için 8k, uzunlar için 10k düşünüyorum.
Agrasif gözükecektir fakat dediğiniz gibi aydınlatması düşecektir.. Ama en azından sararmış farlarda halogen kullanmaktan daha fazla aydınlatacaktır..

Yalnız iyi far ayarı yapılmış araçlarda xenon kullanmak cezaya tabi mi?
Şayet öyleyse Ankara ' daki araçların % 80 nin ceza yemesi lazım..

açıklamarınız için teşekkür ederim arkadaşlar peki küçük bir soru daha sorucam ne tür bir marka almalıyım hangi markaya güvenebilirm ???

Ben Space kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır garantisinin bitmesine 2 ay kala farın teki kapanıp açılıyodu aldığım yere götürdüm balansını değiştirdi bi sorun kalmadı.. Alırken bende 6000k almaya gittim ama arabanın birazda şekli olsun güzel gözüksün istiyosan 8000k takalım dedi usta.. tak kullan beğenmezsen 6000k takarız yine dedi. 8000k taktım bi dahada cıkartmadım... yağmurlu havada hiç bi kötülüğü yok zonguldaktayım yağmurun bol yağdıgı bi yer öle bi sıkıntısı yok yani 8000'in... Sis için bişey diyemem ama zaten siste görmek için mutlaka sarı sis farların olmalı diğerleri bir işe yaramıyor

Selam arkadaşlar;

Agrasif gözükecektir fakat dediğiniz gibi aydınlatması düşecektir.. Ama en azından sararmış farlarda halogen kullanmaktan daha fazla aydınlatacaktır..

Ceza olayını bende duydum ama bilmiyorum ceza yiyen birisinide duymadım.. Benim korkum muayenede bi sıkıntı olurmu? bilgisi olan varmı acaba?

Ben 8000k Shark kullanıyorum sis + kısalar çok memnunum ancak van'dan dönerken yağmur vardı ziganayı indikten sonrası ölümdü resmen uzun yola çıkıyorsan sarıları bozma derim alacaksanda garantisi olması ve satıcının malının arkasında olan biri olmasına dikkat et benim balance'ın birini sağ çamurluğun davlumbazına takmışlardı doğu yolları malum düştü adam direk yenisini verdi. Ha bide sarı far yayılır Xenon direk vurur 4300 karşıdakini rahatsız eder diye düşünüyorum.. Saygılarımla..

Selam arkadaşlar;

Mercedes bile uzunlara xenon takmıyorsa takma derim zaten sürekli yakılmıyor uzunlar xenon takan 100 kişiden 97 si aracın görünümü hoş tuttuğu için takıyor uzunlarda lazım olduğu zaman sarı kullan xenon takarsan uzuna karşıdaki araçları çok zor durumda bırakırsın bide aracın elektronik aksamının vereceği tepkide var malum. denemedim hiç deneyenide görmedim açıkçası

Selektör yapamazsınız bunun için uzunlara xenon takılmaz ;)

Selektör yapamazsınız bunun için uzunlara xenon takılmaz ;)
Takılmaz die bi kural yok takılıyor fakat flaş şeklinde patlayıp açıldığı için dediğiniz gibi sellektör yaparken ilk basışta hemen anında sonuç alamıyorsunuz ama yaklaşık 3sn nizi alıyor farın açılması o da pek bi fark ettirmiyor

Geri