Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5000k al derım en ıdealı benım zamamında olsaydı 5000k alırdım 6000k kullanıyorum![]()
açıklamarınız için teşekkür ederim arkadaşlar peki küçük bir soru daha sorucam ne tür bir marka almalıyım hangi markaya güvenebilirm ???
Selam arkadaşlar;
Bende aracım için xenon ' a geçmeyi düşünüyorum.
Kısalar için 8k, uzunlar için 10k düşünüyorum.
Agrasif gözükecektir fakat dediğiniz gibi aydınlatması düşecektir.. Ama en azından sararmış farlarda halogen kullanmaktan daha fazla aydınlatacaktır..
Yalnız iyi far ayarı yapılmış araçlarda xenon kullanmak cezaya tabi mi?
Şayet öyleyse Ankara ' daki araçların % 80 nin ceza yemesi lazım..
Mercedes bile uzunlara xenon takmıyorsa takma derim zaten sürekli yakılmıyor uzunlar xenon takan 100 kişiden 97 si aracın görünümü hoş tuttuğu için takıyor uzunlarda lazım olduğu zaman sarı kullan xenon takarsan uzuna karşıdaki araçları çok zor durumda bırakırsın bide aracın elektronik aksamının vereceği tepkide var malum. denemedim hiç deneyenide görmedim açıkçasıSelam arkadaşlar;
Bende aracım için xenon ' a geçmeyi düşünüyorum.
Kısalar için 8k, uzunlar için 10k düşünüyorum.
Agrasif gözükecektir fakat dediğiniz gibi aydınlatması düşecektir.. Ama en azından sararmış farlarda halogen kullanmaktan daha fazla aydınlatacaktır..
Yalnız iyi far ayarı yapılmış araçlarda xenon kullanmak cezaya tabi mi?
Şayet öyleyse Ankara ' daki araçların % 80 nin ceza yemesi lazım..
Takılmaz die bi kural yok takılıyor fakat flaş şeklinde patlayıp açıldığı için dediğiniz gibi sellektör yaparken ilk basışta hemen anında sonuç alamıyorsunuz ama yaklaşık 3sn nizi alıyor farın açılması o da pek bi fark ettirmiyorSelektör yapamazsınız bunun için uzunlara xenon takılmaz![]()