xenon far

muratseymen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar 3 ay once opel astra classic aldim farlarini degistirmek istiyorum xenon takdirmayi dusunuyorum bu konuda yardimci olabilirmisiniz

mercekli far alırsanız 6000 k xenon çok güzel durur. merceksiz kullanmayı düşünüyorsanız allahınızdan bulun :)

Fiyatlar ne kadar oluyor ?

Xenonlu komple set satan var her şeyi üstünde 1000 yada 1100 tl istiyordu...

mercekli merceksiz farketmez xenon yasaktır,
xenon takılması için otomatik far yıkama ve otomatik far yükseklik ayarı gerekir.
tamamını taktırım dersen bile projelendirmek gerekiyor.
tuv bu araçların istatistiklerini tutuyor, orjinalinde xenon yoksa siz uygun şekilde yapsanız bile sorun çıkara bilir.

mercekli merceksiz farketmez xenon yasaktır,
xenon takılması için otomatik far yıkama ve otomatik far yükseklik ayarı gerekir.
tamamını taktırım dersen bile projelendirmek gerekiyor.
tuv bu araçların istatistiklerini tutuyor, orjinalinde xenon yoksa siz uygun şekilde yapsanız bile sorun çıkara bilir.

Ben aracıma yaptım geçtim.

Çünkü her şeyi ile orijinali ile aynıydı. Asra h aracın zaten xenonlu far yıkamalı versiyonu var. Bu nedenle projeye gerek kalmaz.

+ araca Abs sistmeinin çıkarıp ESP yaptım. Değil Tuv fabrikadan gelseler anlayamazlar sonradan yapıldığını.

Ve ayrıca far yıkama hafif kusur olarak yazıyor.

Xenonlu komple set satan var her şeyi üstünde 1000 yada 1100 tl istiyordu...
ben orjinal bixenon yaptırdım farları 300tl ye orjinal balast ve ampullarınide 300 tl aldım ve 50 tl işcilik ile taktırdım:)

Parklari ve kisalari degistirmek istiyorum yardim ederseniz sevinirim led takmayi dusunuyorum ne dersiniz

amerikan park a çevir olmamı ?
bu arada hangi seymen lerden sin nerelisin ?

Geri