xenon farkliliklari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LND

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar piyasadaki vectralara bakiyorumda elegancelarda orjinal xenon far var ama bazisinin farin ici krom bazisinin ici siyah ne fark var anlamadim gitti arasindaki farki yardimci olursaniz sevinirim:o

bazıları design Edition paketi adı altında satılıyor GTS versiyonlarda bulunan karartılmış ön far ve arka sinyaller değişik tip jant 3 kollu direksiyon ve GTS ön tampon var üzerlerinde ayrıca hepsinde standart olarak Xenon var
piassetname214dl2.jpg

highlightp053vp1.jpg

M@honi' Alıntı:
bazıları design Edition paketi adı altında satılıyor GTS versiyonlarda bulunan karartılmış ön far ve arka sinyaller değişik tip jant 3 kollu direksiyon ve GTS ön tampon var üzerlerinde ayrıca hepsinde standart olarak Xenon var
piassetname214dl2.jpg

highlightp053vp1.jpg

+1000

ben bunlardan az sayıda gördüm ama mahoninin dediklerine katılıyorum bu paketleri daha bir havalı duruyor
opelimjd4.jpg

tamam xenon normal olarak karartılmış da bazı elegancelarda ise kromlu xenon oluyor aydınlatma babında bir fark varmı onu soruyorum hem elegance mı desing edition mu diye sorsam karşılastırma babında (şu da var desing edition müşterinin istediği şekilde dizayn ediliyor sandımca)

Geri