Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar h4 tip xenon farlarda çoğunlukla sadece kısa xenon yanıyo uzun veya sellektör normal sarı yanıyo bunun ikisi birden yananı varmıdır varsa sistemi nasıldır verimli olurmu?cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
h4 tip farlarda hem kısa hem uzun bir aradadır bu far tipleri buzlu camlı olan modellerde çoğunlukla olmaktadır. halojen camlı farlarda ise kısalar genelde h7 dir. hem kısa hem uzun sistemini yaparsan adı bi-xenon olur çok kötü bir örnek vericem bi-seksüel hahaha.
arkadaşlar h4 tip xenon farlarda çoğunlukla sadece kısa xenon yanıyo uzun veya sellektör normal sarı yanıyo bunun ikisi birden yananı varmıdır varsa sistemi nasıldır verimli olurmu?cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
uzun kısa yanan xenonlar var ama normal kısalara göre fiyatı
%50 -%70 civarı daha fazla.sistemi bildiğime göre yukarı aşağı hareket eden bir mekanizmanın olmasıydı sanırım.biXenon diye geçiyor.ben sadece kısa aldım,uzunlarda Narva kullanıyorum.H1 ve H7 geçiyor benim lambalar.
bi-xenon far sisteminde uzun devreye geçildiği zaman bir yansıtıcı kapak vasıtası ile ışık mesafesi daha da uzağa gidecek şekilde odaklanıyor ama aynı zamanda uzun far demeti de devreye giriyor ancak daha hakim renk beyaz oldugu için uzaktan beyaz görünüyor... farlar kapalıyken selektör yaparsanız sadece sarı uzunlar devreye giriyor zira xenonun ısınması zaman alıyor...kapaklı xenon alacaksın kısacası...
h4 tip farlarda hem kısa hem uzun bir aradadır bu far tipleri buzlu camlı olan modellerde çoğunlukla olmaktadır. halojen camlı farlarda ise kısalar genelde h7 dir. hem kısa hem uzun sistemini yaparsan adı bi-xenon olur çok kötü bir örnek vericem bi-seksüel hahaha.