xenon+film yaptırdım

FireStarteR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar aracıma xenon taktırdım 8000k ve 1 numara film yaptırdım.. fotoğraf çektim ama pcye atmaya çalışıyorum şu anda..ama yapamadım..
:mad:
xenon u denedim dün akşam odaklanmasında çok sorun var.. taktırdığım yere gittim ordan far ayarı yapan yere yönlendirdi beni..far ayarı yapamam diyorlar olmaz dediler geri döndüm... :( xenon taktırdık sinir etti daha çok beni..
xenon takan arkadaşlar far ayarını nasıl yaptırdılar acaba??
yardımcı olursanız sevinirim..

kardeşim git herhangi bi servise yetkili şunun far ayarını yaparmısın de hemen yaparlar parada verme yetkili için konuşuyorum ama özel servis 10 lira fln ister heralde ...

aracında mercek yok o nedenle tam anlamıyla odaklanma olmaz,mercek takarsan daha net performans alırsın.

evet ama merceksiz kullanan araçlar var onlarda güzel görüntü oluyor bazılarında.. sanırım sorun far ayarında onu yaptırıcam... xenon taktıktan sonra far ayarı olmaz diyorlar.. :confused::o

yok en açığını yaptırdım..çok koyu olursa park ederken zorluk yaşıyorum gece.. açık film seviyorum ben ondan en açığını yaptırdım.. yarın detaylı daha güzel fotolar eklerim..

yok o fotoğraftan öyle çıkmış normalde dışardan baktığında çok rahat gözüküyor içerisi..

mercekli farla hem aydınlanma ve odaklanma iyileşir hem de diğer sürücüleri rahatsız etmezsin..ışık merceksiz farda dağıldığı için diğer sürücüler için hiç de iyi olmuyor:)

Geri