xenon+film yaptırdım

xenon ampul aydınlatma sistemidir ne alakası var far motoruyla falan
evet bir alakası yok...bugün sanayiye gidip far ayarı yaptırcam bakalım nasıl olcak..

cıhan far ayarı derken eger halojen ampullerını taktıgında odaklanmasında sorun yaşamıyorsan xenonlar da da yaşamazsın. yani xenon güçlü ve beyazımsı ışık verdıgı ıcın daha çok yayılır. senı o aldatıyor bence.

cıhan far ayarı derken eger halojen ampullerını taktıgında odaklanmasında sorun yaşamıyorsan xenonlar da da yaşamazsın. yani xenon güçlü ve beyazımsı ışık verdıgı ıcın daha çok yayılır. senı o aldatıyor bence.
evet doğru söylüyorsun galiba.. neyse cosmo farı araştırmalarına başladım kısmetse mercekli fara geçicem.. çıkmacıları gezicem.. en iyi o..

evet arkadaşlar bugün yine gittim merceksiz farda xenon dağılıyor dediler.. maslak sanayiye gidicem çıkmacılara.. cosmo farı alıcam.. bir kaç bişey merak ediyorum..

cosmo farlarında kısalar h7 mi
ve bizim yükseklik ayar motoru onlara uyuyormu.. ucuz far bulursam yükseklik ayarı olmayan benim farlardakini ona takarım ona göre alıcam...

evet arkadaşlar bugün yine gittim merceksiz farda xenon dağılıyor dediler.. maslak sanayiye gidicem çıkmacılara.. cosmo farı alıcam.. bir kaç bişey merak ediyorum..

cosmo farlarında kısalar h7 mi
ve bizim yükseklik ayar motoru onlara uyuyormu.. ucuz far bulursam yükseklik ayarı olmayan benim farlardakini ona takarım ona göre alıcam...
cıkma farı kaça temın etmeyı planlıyorsun. yanı hedefın nedır fıyat olarak?

benım son araştırmam 400 lırayla son bulmuştu en uygun. bu yuzden ozellikle sordum. bulursan bende bır takım almayı düşünebilirim. gerçi bu krizde düşünebiliyor olmak bile hoş

citroen1.jpg
evet bir alakası yok...bugün sanayiye gidip far ayarı yaptırcam bakalım nasıl olcak..
http://img24.imageshack.us/img24/7294/citroen1.jpg

benim yeni citroende angel ve xenon var. içerden kumanda ile farlar kalkıp inmiyor. bu neden peki. bu normalmidir...

Geri