xenon ampul aydınlatma sistemidir ne alakası var far motoruyla falan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet bir alakası yok...bugün sanayiye gidip far ayarı yaptırcam bakalım nasıl olcak..xenon ampul aydınlatma sistemidir ne alakası var far motoruyla falan
evet doğru söylüyorsun galiba.. neyse cosmo farı araştırmalarına başladım kısmetse mercekli fara geçicem.. çıkmacıları gezicem.. en iyi o..cıhan far ayarı derken eger halojen ampullerını taktıgında odaklanmasında sorun yaşamıyorsan xenonlar da da yaşamazsın. yani xenon güçlü ve beyazımsı ışık verdıgı ıcın daha çok yayılır. senı o aldatıyor bence.
cıkma farı kaça temın etmeyı planlıyorsun. yanı hedefın nedır fıyat olarak?evet arkadaşlar bugün yine gittim merceksiz farda xenon dağılıyor dediler.. maslak sanayiye gidicem çıkmacılara.. cosmo farı alıcam.. bir kaç bişey merak ediyorum..
cosmo farlarında kısalar h7 mi
ve bizim yükseklik ayar motoru onlara uyuyormu.. ucuz far bulursam yükseklik ayarı olmayan benim farlardakini ona takarım ona göre alıcam...
bilmiyorum nedir fiyatlar ama 200 lira falan... çok mu pahalı çok mu az acabacıkma farı kaça temın etmeyı planlıyorsun. yanı hedefın nedır fıyat olarak?
http://img24.imageshack.us/img24/7294/citroen1.jpgevet bir alakası yok...bugün sanayiye gidip far ayarı yaptırcam bakalım nasıl olcak..