Far Ayarını Sen Bile Yaparsın Aslında.Kullanma kılavuzun varsa orda Anlatır nasıl Yapılcagını ? XEnon Takınca Far Ayarın çalışmıyormu içerdeki ???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Far Ayarını Sen Bile Yaparsın Aslında.Kullanma kılavuzun varsa orda Anlatır nasıl Yapılcagını ? XEnon Takınca Far Ayarın çalışmıyormu içerdeki ???
hayırlısı olsun far ayarı nasıl yapılmazmış ya allah aşkına nereye gittin sen adam akıllı bilgisayarlı bi ayar yerine git ben vizeye sokmadan ayarlattırdım hemde vize sırasındayken gittim geldim yinede sağ far ayarsız çıktı bu tüvtürk ztn ayarsız sen nekadar ayarlatsanda ayarsız çıkacak ama bi dediğim gibi bilgisayarlı ayar yerine gidersen iyi olur
hayırlısı olsun far ayarı nasıl yapılmazmış ya allah aşkına nereye gittin sen adam akıllı bilgisayarlı bi ayar yerine git ben vizeye sokmadan ayarlattırdım hemde vize sırasındayken gittim geldim yinede sağ far ayarsız çıktı bu tüvtürk ztn ayarsız sen nekadar ayarlatsanda ayarsız çıkacak ama bi dediğim gibi bilgisayarlı ayar yerine gidersen iyi olur
Alper benim bildiğim kadarı ile xenon taktırınca araç içindeki far yükseklik ayarı çalışmıyor farlar aşağı yukarı kalkmıyor. (benim c3 te böyle opelde bilmiyorum.) Arkadaştaki problem odaklanma ayarı ise bu ayarlanır tabiki. sadece aşağı yukarı ayarı çalışıyormu sizde...
çalışıyor bende.. bir sorun yok zaten direkt ampulun yerine oturtular bir değişiklik yapılmadı farlarda..Alper benim bildiğim kadarı ile xenon taktırınca araç içindeki far yükseklik ayarı çalışmıyor farlar aşağı yukarı kalkmıyor. (benim c3 te böyle opelde bilmiyorum.) Arkadaştaki problem odaklanma ayarı ise bu ayarlanır tabiki. sadece aşağı yukarı ayarı çalışıyormu sizde...
kampanyadan yaptırdım..xenon çin malı tam olarak bilmiyorum markasını 2 yıl balast 1 yıl ampul garantili.. xenon + film 230 tl.. filmlerde 2 yıl garantili..Xenon hangi marka ne kadara taktırdınız?
evet onlarda çalışmıyor benim farlarda bir değişiklik olmadığı için sorun yok..biraz sonra dışarı çıkıcam karanlık bir yolda yolu nasıl gösterdiğinin fotoğrafını çekip eklerim.. o zaman daha sağlıklı konuşuruz..mercekli orjinal olmayan farlarda angel vs. far motoru çalışmaz diye biliyorum.