- Konuyu Başlatan
sadece ampülemi bakıyorlar o zaman halojen ampül varsa geç yani, zenon tesisatını göz ardımı ediyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün sattığım 2005 Model Astra H Easytronik aracıma geçen sene xenon taktırdım 250 tl ye 8000 lik hemde. otomatik far ayarı yok haliyle içeride yükseklik ayarı var. Sağ park lambası yanmıyo diye ağır kusur yazdılar değiştirdim, fakat kısa xenonlar için hafif kusur yazıldı ve muayeneden takılmadan geçti parklar değiştikten sonra. Ankara Eryaman Muayene İstasyonu. Muayene tarihi Kasım 2011...bunun sebebinin kendimce, kaliteli veya değil bilmiyorum ama farların içindeki mercek olduğunu tahmin ettiğim parçalar olduğunu düşünüyorum.
abi sisleri dedinde aklıma geldi.
polis arabalarının tepe lambalarının led yapılmasına zaten uyuz olmuştum............
Bazı arkadaşlarımız fazla kuralcıyım diye bana kızıyorlar ama inan bizde abartının limiti yok. Geçenlerde trafikte önümde giden bir aracın plakası dikkatimi çekti, kırmızıda durunca resmini çektim. Orjinal plakanın üzerine folyo kesim yapılmış ama plaka uzaktan farklı yakından farklı okunuyor, yani kullanılan yazı karakterleri son derece yanıltıcı. Son günlerde yaşanan terör olayları dikkate alınırsa bu tür yasal olmayan işlere neden sıcak bakmadığım daha iyi anlaşılır.imam ve cemaat sözü aklıma geldi de :maden: :maden: :maden: