................. sehpa üstündeyken kimse araca zarar veremez...........
Jant hırsızları sadece ön tarafa sehpa konmasına kızarlar :maden:.
Önemli bir soru: Yağ değişimini kendileri yapan arkadaşlar motordan çıkan kirli yağı ne yapıyorlar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
................. sehpa üstündeyken kimse araca zarar veremez...........
Önemli bir soru: Yağ değişimini kendileri yapan arkadaşlar motordan çıkan kirli yağı ne yapıyorlar?
Elınıze saglık , en guzelını yapmıssınız . Bende 7 bın KM sonra yagımı, yag fıltremı kendım degıstırecegım , ya bir pitnige gittigimde yada kapımın onunde , sehpaya falan da gerek duyacagımı sanmıyorum , 2 adet parke taşı benım araç için gereklı olan yuksekligi bana verecektır dıye dusunuyorum
Yag hakkında bir sorum olacaktı , su anda aracımda mobil 1 tam sentetik 0-40 new lıfe motor yagı bulunmakta ve bu yagların degısımının 50 bın km de 1 oldugunu duydum , acaba ne kadar dogrudur ?
Hayatta yapacak daha önemli işler olmasa, kendime iş çıkarmak için bir gece boyunca akacak bir avuç yağ için bu uygulamayı yapardım
Eline emeğine sağlık hocam, bence kendi aracının ustası olmak güzel birşey.