Ynt: yağ kacagi
Benimde karter üzerinde kurumuş yağ var... Acaba 15.000 bakımında mı yaptılar bilemiyorum
Benimde karter üzerinde kurumuş yağ var... Acaba 15.000 bakımında mı yaptılar bilemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mucahitduran link' Alıntı:Benimde karter üzerinde kurumuş yağ var... Acaba 15.000 bakımında mı yaptılar bilemiyorum
Hocam kimse eğlenmiyor. Biz konunuzu güncel tutuyoruz. Ne kadar çok kişi konunuzun altına yorum yazarsa, konunun görünürlüğü o kadar artar. Elbet bir bilen yazacaktır.Asterix link' Alıntı:Eğlenin bakalım..
canını sıkma bu konuda bmw sini balyozla parçalayan adamın videosu var ben çok araştırdım forum sitelerini 8 aylık araştırma sonucu Opel aldım ayrıca 3. sıfır asrtra aracım yine alacak olsam gene astra alırım bunlar arıza sayılmayacak şeyler adam 1200 kmde golfun motoru uçtu adama garanti dışı dediler serviste adamın motor gömleklerini çizdiler en son mahkemeliklerdi. Saygılar.exp27 link' Alıntı:Servise aracı götürdüm terleme diyolar yağ seviyesi max ta dedi usta su eksiltme varmış bidaha yaparsa kabı değişim yapalım dediler bide başımıza bu çıktı arkadaşlar bu forumda yazanlar zamanla tek tek çıkıyor forum okumadan bir daha araba almiyacagim
Asterix link' Alıntı:Eğlenin bakalım..
1- Herhangi bir resim upload sitesine resmi "gözat" seçeneğiyle upload edin.Asterix link' Alıntı:Problemimi belirttikten sonra duayenlerin resmini görünce sadece biraz yadırgadım,problem yok.Ortamı da tam bilmiyorum,arada sırada girip çıkıyoruz,bayağı da bilgi ediniyoruz bu siteden.Herkese teşekkürler...İş yoğunluğundan aracı öğlen bıraktım,akşam iş çıkışı alabildim.Kendilerinin söylemesi;önemli bişey değil .Şehirler arası bu problem olunca ve araç daha 7000 de.Belki diğer arkadaşlarında başına gelmiştir..
Saygılar,
resimleri mevcut ama resim nasıl buraya atılıyor bilmiyorum..