yağ kacagi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exp27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: yağ kacagi

Benimde karter üzerinde kurumuş yağ var... Acaba 15.000 bakımında mı yaptılar bilemiyorum

mucahitduran link' Alıntı:
Benimde karter üzerinde kurumuş yağ var... Acaba 15.000 bakımında mı yaptılar bilemiyorum

ıslak yağdan kork mücahit kurumuşundan değil.  :D

Asterix link' Alıntı:
Eğlenin bakalım..
Hocam kimse eğlenmiyor. Biz konunuzu güncel tutuyoruz. Ne kadar çok kişi konunuzun altına yorum yazarsa, konunun görünürlüğü o kadar artar. Elbet bir bilen yazacaktır.

exp27 link' Alıntı:
Servise aracı götürdüm terleme diyolar yağ seviyesi max ta dedi usta su eksiltme varmış bidaha yaparsa kabı değişim yapalım dediler bide başımıza bu çıktı arkadaşlar bu forumda yazanlar zamanla tek tek çıkıyor forum okumadan bir daha araba almiyacagim
canını sıkma bu konuda bmw sini balyozla parçalayan adamın videosu var ben çok araştırdım forum sitelerini 8 aylık araştırma sonucu Opel aldım ayrıca 3. sıfır asrtra aracım yine alacak olsam gene astra alırım bunlar arıza sayılmayacak şeyler adam 1200 kmde golfun motoru uçtu adama garanti dışı dediler serviste adamın motor gömleklerini çizdiler en son mahkemeliklerdi. Saygılar.

Asterix link' Alıntı:
Eğlenin bakalım..

Kusura bakmayın ama biz buraya iyi yada kötü birşey yazmazsak konunuz kimse göremeden kayıplara karışır. Sonuçta cevap da alamazsınız. Daha yenisiniz galiba forumu yavaş yavaş tanırsınız diğer forumlara benzemez cebimizden para çıkacağını bile bilsek yinede yardımlarını esirgemez kimse burada.. Servise sorsaydınız keşke neden böyle bir uygulama yaptıklarını çaktırmadan kaçak yağı görünmesin diye alttan mı veriyorlar...

Eğleneceğiz, üzüleceğiz burası bir dostluk ortamı üyeliğiniz yeni ve sanırım çok fazlada aktif değilsiniz sıkıntı bundan kaynaklı sanıyorum, biraz zaman geçince forumu tanıdıkça bu sıkıntı aşılır.

Problemimi belirttikten sonra duayenlerin resmini görünce sadece biraz yadırgadım,problem yok.Ortamı da tam bilmiyorum,arada sırada girip çıkıyoruz,bayağı da bilgi ediniyoruz bu siteden.Herkese teşekkürler...İş yoğunluğundan aracı öğlen bıraktım,akşam iş çıkışı alabildim.Kendilerinin söylemesi;önemli bişey değil .Şehirler arası bu problem olunca ve araç daha 7000 de.Belki diğer arkadaşlarında başına gelmiştir..

Saygılar,
resimleri mevcut ama resim nasıl buraya atılıyor bilmiyorum..

Asterix link' Alıntı:
Problemimi belirttikten sonra duayenlerin resmini görünce sadece biraz yadırgadım,problem yok.Ortamı da tam bilmiyorum,arada sırada girip çıkıyoruz,bayağı da bilgi ediniyoruz bu siteden.Herkese teşekkürler...İş yoğunluğundan aracı öğlen bıraktım,akşam iş çıkışı alabildim.Kendilerinin söylemesi;önemli bişey değil .Şehirler arası bu problem olunca ve araç daha 7000 de.Belki diğer arkadaşlarında başına gelmiştir..

Saygılar,
resimleri mevcut ama resim nasıl buraya atılıyor bilmiyorum..
1- Herhangi bir resim upload sitesine resmi "gözat" seçeneğiyle upload edin.
2- Resmin yüklenmesi sonrası çıkacak linki buraya kopyalayın.
3- Resmin başına [.IMG]http://resmin sonuna[./img] yazın ve göndere basın. Aşağıdaki örnekte görüldüğü gibi olacak linkiniz;

[.IMG]http://imageupload.com/deneme.jpg[./img]

IMG'lerin başlarındaki noktalar olmayacak...

Geri