- Konuyu Başlatan
müşürü değiştim ama parçanın içinde tağ oldugu için mi yoksa bağlantıdan mı geliyordu anlamadım aynı parcayı bulamadım ama orlingçiden 5 tane küçük conta aldım giren parcaya 5 ini taktım ve yerine oturttm bi sıkıntı yok su an
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
opel astra h aracim yağ musurunden yag kaciriyordu yeni sifir yag musuru aldim yine kaciriyor arasina conta koydum yine kaciriyor kafayi yiycem birturlu halledemedim yardimci olun lutfenÇözümü nasıl yaptığınızı yazarsanız daha sonradan benzer sorundan dolayı şikayeti olan bir arkadaşa yardım etmiş olursunuz. Google da biri yağ müşürü sorunu diye arttığı zaman bu konular çıkıyor.
Karteri sokun iyice temizleyin yuvayı hem içeriden hem dışarıdan sonra sıvı conta ile destekleyin 1 gün kurusun yağ boşaltmayın sabahına takin düzelecektiropel astra h aracim yağ musurunden yag kaciriyordu yeni sifir yag musuru aldim yine kaciriyor arasina conta koydum yine kaciriyor kafayi yiycem birturlu halledemedim yardimci olun lutfen
yağ musurunun karter ile ne alakasi varKarteri sokun iyice temizleyin yuvayı hem içeriden hem dışarıdan sonra sıvı conta ile destekleyin 1 gün kurusun yağ boşaltmayın sabahına takin düzelecektir
Pardon üstad yaa 1.3 de basınç müşiri sağ üste idi degilmi aklım bizim 1.6 lara gitti onlar da karterde ya sadeceyağ musurunun karter ile ne alakasi var
Onu benim yapmam lazımKarteri sokun iyice temizleyin yuvayı hem içeriden hem dışarıdan sonra sıvı conta ile destekleyin 1 gün kurusun yağ boşaltmayın sabahına takin düzelecektir
O olabilir bak seninki benzinli söküp yapabilirsin hem karterde kacak varsa onuda halletmiş olursunOnu benim yapmam lazım
evet aynen oyle baskan bu na nasil bir cozum bulabiliriz yeni aldim oda kaciriyorolur disi demir ic delik plastik conta da kullandim 3/4gun kacirmadi yine kacirmaya basladiPardon üstad yaa 1.3 de basınç müşiri sağ üste idi degilmi aklım bizim 1.6 lara gitti onlar da karterde ya sadece
Aldığınız contaya çok hafif sıvı conta ile destekleyip takın öyle deneyinevet aynen oyle baskan bu na nasil bir cozum bulabiliriz yeni aldim oda kaciriyorolur disi demir ic delik plastik conta da kullandim 3/4gun kacirmadi yine kacirmaya basladi