Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer işlemler bitmediyse tavsiyem soğutma suyu kabını da değiştirin. Ayrıca benim yaptırdığım yer temizleyici bir solüsyon kullandı sizin usta sistemi nasıl temizledi bilemiyorum.
Eğer işlemler bitmediyse tavsiyem soğutma suyu kabını da değiştirin. Ayrıca benim yaptırdığım yer temizleyici bir solüsyon kullandı sizin usta sistemi nasıl temizledi bilemiyorum.
Bunla bir kere temizlendi bu tür temizleyiciler sisteme zarar verdiği için kullanma taraftarı olmadı ustam varsa bir tavsiyeniz alayım onunla temizleteyim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunla bir kere temizlendi bu tür temizleyiciler sisteme zarar verdiği için kullanma taraftarı olmadı ustam varsa bir tavsiyeniz alayım onunla temizleteyim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Koyduğu şey bidon içindeydi markalı bir şey değildi içinde ne var ne yok bilemiyorum. Soğutma suyu kabının içerisinden verdi hortumlar vs hepsi temizlenmiş oldu.