Ynt: Yağmur sensörü ve hill holder
ne yazıkki bizim 2010larda yok bu uyarı..
ne yazıkki bizim 2010larda yok bu uyarı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benimki 2011 ben göremedim yarın tekrar bakacambahadirusta link' Alıntı:ne yazıkki bizim 2010larda yok bu uyarı..
Çıkması lazım uyarı 1-2 sn duruyor ekrandahllb link' Alıntı:tekrar bakayım bakalım görebilecekmiyim
Öıkması lazım uyarı 1-2 sn duruyor ekrandasalihcaglayan link' Alıntı:[quote author=hllb link=topic=597.msg20663#msg20663 date=1301510395]
tekrar bakayım bakalım görebilecekmiyim
çok önemli değil yaw göstermesin yol bilgisayarının herşeyi normal çalışıyor gibi. ama ufak bir sorum daha var yol bilg. ilgili. ilk başta toplam ve günlük km gösteriyordu teslim aldığımda sora menü tuşuna basarak anlık tüketimi açtım. şimdi menü tuşuna basınca ya yakıt bilgileri olan menü yada hız sınırlaması vs. olan menü açılıyor. yani iki menü arasında geçiş yapıyor. toplam ve günlük sayacı göremiyorum bu neden acaba?avukatakın link' Alıntı:halil hocam dik eğimde debriyaj fren yaptığınızda yinede yazı çıkmıyorsa yol bilgisayarında bir sıkıntı olmuştur belki halil hocam, servise göstermende yarar olabilir
gerçekten yaw başıma gelmedi ama kötü bir durum napcaz böle olursa????yaramaz06 link' Alıntı:arkadaşlar hill holder ın tek dez avantajı yokusta öndeki araç kalkışta geri kaçırınca siz kaçıramıyosunuz başıma geldi panik oldum öndeki bayan geriye fazla kaçırdı ama ben ayagımı frenden çekmeme rağmen geri salamadım aracımı 011zaa
gerçekten yaw başıma gelmedi ama kötü bir durum napcaz böle olursa????hllb link' Alıntı:[quote author=yaramaz06 link=topic=597.msg20866#msg20866 date=1301556554]
arkadaşlar hill holder ın tek dez avantajı yokusta öndeki araç kalkışta geri kaçırınca siz kaçıramıyosunuz başıma geldi panik oldum öndeki bayan geriye fazla kaçırdı ama ben ayagımı frenden çekmeme rağmen geri salamadım aracımı 011zaa
çok önemli değil yaw göstermesin yol bilgisayarının herşeyi normal çalışıyor gibi. ama ufak bir sorum daha var yol bilg. ilgili. ilk başta toplam ve günlük km gösteriyordu teslim aldığımda sora menü tuşuna basarak anlık tüketimi açtım. şimdi menü tuşuna basınca ya yakıt bilgileri olan menü yada hız sınırlaması vs. olan menü açılıyor. yani iki menü arasında geçiş yapıyor. toplam ve günlük sayacı göremiyorum bu neden acaba?hllb link' Alıntı:[quote author=avukatakın link=topic=597.msg20865#msg20865 date=1301556296]
halil hocam dik eğimde debriyaj fren yaptığınızda yinede yazı çıkmıyorsa yol bilgisayarında bir sıkıntı olmuştur belki halil hocam, servise göstermende yarar olabilir