D
drwaverunner
Bilgi Girilmemiş
Ynt: Yağmurlu ( Kapalı ) Havada Kısılan Göstergeler....
Sn. SahteSahne,
Sizin anlatış tarzınızdan farların devreye girince oluşan azalmadan ziyade ciddi bir görsel azalma olduğunu zannettiğim için "akü kutup başlarını söküp 5-10dk bekleyip tekrar takın" dedim.
Anlattığınıza göre farların devreye girmesi ile ilgili bir azalma değil bir problem olarak anladım. Bugün kü havada ben de denedim tamamen kapattım ve tamamen açtım bariz bir ışık azalması olmuyor göstergede.
İmkanınız varsa dediğim yöntemi bir deneyin derim
SahteSahne link' Alıntı:sn. drwaverunner dün aracın içinde uzun bir tlf görüşmesi yaptım aracın motoru çalışmıyordu , inerken ışıkların zayıflığını farkettim , akü bitmesin diye hemen kontağı çevirdim .. Bugünde sabah birşey yoktu , öğlen yağmur başlayıp hava kapanınca olan oldu
Sn. SahteSahne,
Sizin anlatış tarzınızdan farların devreye girince oluşan azalmadan ziyade ciddi bir görsel azalma olduğunu zannettiğim için "akü kutup başlarını söküp 5-10dk bekleyip tekrar takın" dedim.
Anlattığınıza göre farların devreye girmesi ile ilgili bir azalma değil bir problem olarak anladım. Bugün kü havada ben de denedim tamamen kapattım ve tamamen açtım bariz bir ışık azalması olmuyor göstergede.
İmkanınız varsa dediğim yöntemi bir deneyin derim