Yağmurlu ( Kapalı ) Havada Kısılan Göstergeler....

Ynt: Yağmurlu ( Kapalı ) Havada Kısılan Göstergeler....

Manuel yapılmak istenirse : Solda far düğmesinin yanında küçük bir çark var, o çarkı döndürerek..
Araç yapsın istersek: Configrasyondan geliyoruz menüye.(nasıl gelindiğini şimdi söyleyemeyeceğim, aramak lazım artık) 3 şık var.Otomatik, gece modu, gündüz modu. Hangisini paşa gönlümüz isterse onu seçiyoruz. ;)

teşekkür ederim Alahan hocam

Cosmoya. Has bir uygulama sanirim.sportta ole bi ayar hatirlayamadim.

Djfree link' Alıntı:
Cosmoya. Has bir uygulama sanirim.sportta ole bi ayar hatirlayamadim.

CD500 menüsünün içinde öyle bir özellik var. Config e tıklarsanız ekranda görüntü ayarları çıkar. Ona da tıklarsanız gündüz modu, gece modu ve Auto modu gözükür.

Fakat bu bahsi geçen ayar gösterge ışıklarının tonunu arttırıp azalttırmıyor sadece ekran ile ilgili bir ayar sağlıyor.

Sn. Alahan1963'ün cosmo benim de aracım sport olmasına rağmen ikimizde de bu özellik var bunun nedeni CD500.

Ben böyle bir durumla karşılaşmadım  023hm

CD500 menüsünün içinde öyle bir özellik var. Config e tıklarsanız ekranda görüntü ayarları çıkar. Ona da tıklarsanız gündüz modu, gece modu ve Auto modu gözükür.

Fakat bu bahsi geçen ayar gösterge ışıklarının tonunu arttırıp azalttırmıyor sadece ekran ile ilgili bir ayar sağlıyor.

Sn. Alahan1963'ün cosmo benim de aracım sport olmasına rağmen ikimizde de bu özellik var bunun nedeni CD500.
[/quote]

Gece modunda beyaz olan arka plan maviye dönüyor, ama göz alması devam ediyor.Bence arka plan mavi yerine tamamen siyah olmalıydı.

Cd500 olanlar düşünsün bende cd400 var kafam rahat  005hihih

vehicle_dynamics link' Alıntı:
Gece modunda beyaz olan arka plan maviye dönüyor, ama göz alması devam ediyor.Bence arka plan mavi yerine tamamen siyah olmalıydı.

Mavi ışık dalgaboyu nedeniyle gözü en az yoran renk diye biliyorum. Hatta trafik kazalarına karışan araçların renkleri üzerine yapılan istatistik çalışmasında mavi renkli araçların sayısının fazlalığı dikkat çekiyormuş.

bu gün servise gittim orada ustaya bu konuyu söyledim öyle bir özellik yokmuş yani otamatik ışık ayarı sadece farlar için var dedi ve hangi arkadaşınızsa servise gidip baktırsın dedi.

ulas79 link' Alıntı:
bu gün servise gittim orada ustaya bu konuyu söyledim öyle bir özellik yokmuş yani otamatik ışık ayarı sadece farlar için var dedi ve hangi arkadaşınızsa servise gidip baktırsın dedi.

Dediğim gibi götürmeden önce akü kutup başını sökerek 5dk bekleyip sonra tekrar takmanızı tavsiye ederim. Sıkıntı giderilmez ise servise gitmekte fayda var.

Geri