Yakın zamanda corsaya trafik sigortası yaptıran var mı?

Valla kardesim bu türkiyedeki sistemi anlamış değilim.Benim aracın aynısı 600 küsür tl ye sigorta yaptiriyor bense 1100 tl ödedim.Allah yardimcimiz olsun.Artık ulaşım için dolmuş otobüs daha mantıklı.:)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Piyasayi anlamiş degilim vectra 2001 model aracima 1100 tl sigorta ucreti ödedim.

Yuh artık ya... Ben Full kaskoyu 598 TL ye yaptırdım Başak siğorta. Sanırım hasarsızlık ve plaka indirimi çok etkili. Artıık trafik siğortası Kaskodan daha pahalı. Mademki trafik siğortası bu kadar pahalı , bence kapsamı daha da genişletilip kasko yu kaldırmaları gerekli.

757 tl yeni aldığım arabaya 78 plakalı fiyatı.
06 plakalı fiyatı 1100 tl . 2 gündür sövüyorum...

Bende Şubat başında yaptıracam, Geçen sene 150 civarına yaptırmıştım. Valla gözüm korktu şimdi.

Bende Şubat başında yaptıracam, Geçen sene 150 civarına yaptırmıştım. Valla gözüm korktu şimdi.

ekimde babama 200 küsüre yaptırdım. aynı yaşta olan babamın arkadaşı geçen senenin iki katı 490 yaptırdı bu sene. adam şaştı kaldı...

Kardeşimin 2012 model corsasına 1.100 TL teklif aldık trafik sigortası için. Bu en ucuz olanıydı.

ekimde babama 200 küsüre yaptırdım. aynı yaşta olan babamın arkadaşı geçen senenin iki katı 490 yaptırdı bu sene. adam şaştı kaldı...

Fatih anlaşılan, biz de 400 ü göze alalım. Vallahi acı para 600 kasko yaptır 400-500 e siğorta. Siğortanın kapsamını genişletseler de kaskodan bari kurtulsak.

2015'te 50 plaka Astra aracıma 190 liraya yaptırdığım sigortayı bu yıl 400 liraya yaptırdım kasko da 4. aya bakalım o ne kadar çıkacak..

Edit: Eski sigortaya şimdi baktım 190 değilmiş 140'mış...

Son düzenleme:
kasımda 2005 corsayı 880 e yaptırdım :(((

Yuh artık ya... Ben Full kaskoyu 598 TL ye yaptırdım Başak siğorta. Sanırım hasarsızlık ve plaka indirimi çok etkili. Artıık trafik siğortası Kaskodan daha pahalı. Mademki trafik siğortası bu kadar pahalı , bence kapsamı daha da genişletilip kasko yu kaldırmaları gerekli.
Aynen kardesim.

Geri