Ynt: yakıt deposu kaç litre???
aynen hakan bey sız full le deyıp unutuyosunuz amabızım hep aklımızda doldurdukca doymuyor
aynen hakan bey sız full le deyıp unutuyosunuz amabızım hep aklımızda doldurdukca doymuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eRg link' Alıntı:3 yıl kadar akaryakıt sektöründe çalışmış biri olarak, şeffaf bidon tarzı yerlere benzin doldurulduğuna birkaç kez şahit oldum. Mazotta çok fazla olmasa da benzinde yüksek debiyle doldurma durumu olduğunda epey bir köpürme meydana geliyor. Bu köpük de tabancanın ucuna değdiği anda tetiğin atmasına neden oluyor. Öok da ağzına kadar depoyu doldurmak doğru değil, ama şahsi kanaatim, tabanca attıktan sonra 2 lt daha ekletmek de bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. ben genelde tabanca attıktan sonra düz hesaba tamamlarım mesela.. 208'de attıysa 215'de bırakmak gibi
Benzin istasyonlarında hava basma gibi bir durum söz konusu olacağını sanmıyorum pek, çünkü akaryakıt pompalarının içerisinden hava geçmesi durumu pompa aksamının geneli için risk oluşturan bir durumdur. Ama tabi uzaktan kumandayla sayaca fazla yazdırma gibi tekniklerden yakalananlar da olmuştu.
bulent_tnt link' Alıntı:adam yavaş koy deyince belkıde yanlış anlamıştır esad
esad J link' Alıntı:[quote author=eRg link=topic=3280.msg73465#msg73465 date=1324325696]
3 yıl kadar akaryakıt sektöründe çalışmış biri olarak, şeffaf bidon tarzı yerlere benzin doldurulduğuna birkaç kez şahit oldum. Mazotta çok fazla olmasa da benzinde yüksek debiyle doldurma durumu olduğunda epey bir köpürme meydana geliyor. Bu köpük de tabancanın ucuna değdiği anda tetiğin atmasına neden oluyor. Öok da ağzına kadar depoyu doldurmak doğru değil, ama şahsi kanaatim, tabanca attıktan sonra 2 lt daha ekletmek de bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. ben genelde tabanca attıktan sonra düz hesaba tamamlarım mesela.. 208'de attıysa 215'de bırakmak gibi
Benzin istasyonlarında hava basma gibi bir durum söz konusu olacağını sanmıyorum pek, çünkü akaryakıt pompalarının içerisinden hava geçmesi durumu pompa aksamının geneli için risk oluşturan bir durumdur. Ama tabi uzaktan kumandayla sayaca fazla yazdırma gibi tekniklerden yakalananlar da olmuştu.
arjen robben link' Alıntı:İkinci depoyu ise yakıt ibresi son çizgideyken doldurttum 42 litre aldı. Ben en az 50 litre alır diye hesap ediyordum.