Değerli arkadaşlar, aracım benzinli 1.4 t. dizel aracım hiç olmadı ama bugün 1.3 olsun 1.6 olsun bu dizel motorların ş.içi max 6.0 olmasını anlarım. Ama 7.1 gibi bir değer gerçekten çok fazla. yanlış anlamayın bugüne kadar uzun süreli dizel kullanmadım yanılıyor da olabilirim.
---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----
Bu arada astra 1.4 kullanıcılarının yakıt ortalama değerleri nedir? 7.5 şuan benim ki
---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----
Bu arada astra 1.4 kullanıcılarının yakıt ortalama değerleri nedir? 7.5 şuan benim ki
1.6 cdti 136 hp için konuşuyorum;
Opel.com.tr'de katalog Ş.içi değeri 6.4lt/100km olduğundan 6lt'nin altında yakması imkansız. Araç sınıfının en ağırı, insignia ile arasında 50/60kg var yanılmıyorsam.
Ben şehir içinde 6,6lt/100km 'nin altına düşüremedim. Çok zorlamaya da gerek yok 6,8-7lt iyi, malesef mal bu
Keşke dediğiniz gibi olsa da ayda 60/70tl cebimizde kalır.
6lt altında bu segmentte hangi araç yakar? zorlarsak biraz belki megane yakar, o da pazarda satılan oyuncaklar gibi heryeri plastik. Benim megane 2'in bagaj tabanı (plastiktir kendisi) delikti
300kg hafif olsa bu da düşer 6lt altına ama o zaman adı opel değil renopel olur
gerçi zaten pejopel olmuş durumda, astra j'yi belki çok arar opelciler ileride...
Bu arada yanlış anlayacak birşey yok ben dizayn etmedim arabayı, opel mühendisleri yanlış anlasın