Benzin diyorum, tasarruf istiyorsan benim gibi 1.2 alırsın.Dizel cevreyede çok daha fazla zararlı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben diyorum benzinli diye ! :rockperformans dahil dizel arkadaşlar kim demiş performans benzinli diye ?
benzin. 1.4 cmonla 580 km yolyaptım
Benzeri bir konu açacaktım burada yazayim kirlilik olmasın boşu boşuna.paliomu yeni sattım.18-19 bin ytl bütcem var.1 yıl içersinde bir araba almayı planlıyorum.aklımda olan dizel corsa.Fakat bu araba bana çok sorun çıkartır mı? büyük ihtimal aracı üniversiteye gelip giderken kullanıcam+haftasonları.Senede 1-2 kez de uzun yola giderim.yani max 20 bini geçmem.Direk benzinli al diyorlar ama bende paliodan sonra biraz gözüm benzin göstergesinde değilde yolda olsun istiyorum... şehir içi 300km yi zor görüyordum ya....benzinli corsada durum nasıl acaba
Benzinliden iyi derken neyi kastettigine bagli..... Herkesin beklentileri farkli....dizel artık yeni nesil dizeller benzinliyi aratmıyor hatta benzinliden iyi denebilir