Cebe ve kullanim maksadina gore degisir....
Ama karar verecek olan ben isem DIZEL derim
Ama karar verecek olan ben isem DIZEL derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence birkaç fark var ama arabayı kullanacak olan kiş bu farkları ihtiyaçlarına göre görmezden gelebilir veya büyük bir eksiklik olarak görür, almaktan vazgeçer.herzaman dizel ztn artık benzinliden bi farkı yok
bence birkaç fark var ama arabayı kullanacak olan kiş bu farkları ihtiyaçlarına göre görmezden gelebilir veya büyük bir eksiklik olarak görür, almaktan vazgeçer.
Benzin ve Dizelin farkları:
benzin dizel
uzun vites oranları var kısa vites oranları var
dizele göre düşük tork verir yüksek devirlere çıkamaz
yüksek devirlere çıkar benzine göre yüksek tork verir
hafif ucuz yakıt
pahalı yakıt ağır
Bu ikii yakıtı yarıştırmak bence mümkün değil çünkü ikisi tamamen ayrı kavramlar aralarında fark var zaten bu konunun başlığında sorulan sorunun cevabını herkes satın aldığı araba ile vermiştir bence ve uzatmanında anlamı yok benzinli sevmesem benzinli almazdım dizel arabası olan adam dizel sevmeseydi dizel almazdı...
:good: :good:rahatlık ve performans olarak benzin ama ekonomik olarak yani türkiye sartlarında dizel
sanırım bir yeri yanlış yazdım vites oranları yerine vites aralıkları demek istiyordumşanzıman konusunda yanılıyorsun dizelde hem performans hemde ekonomi için daha erken vites attıldığından dolayı sana daha kısaymış gibi geliyo. halbuki daha küçük devir bandında daha hızlı gidebilmek için daha yüksek oranlı vites takılmıştır.
sanırım bir yeri yanlış yazdım vites oranları yerine vites aralıkları demek istiyordum