Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yakıt tüketimi araç verisi ile gerçek tüketim örtüşmüyor
Hocam atmosferik motorlar çok yakar turbo beslemelilere göre. Kullanma şekliniz ve trafik yada yol durumu çok etki eder. Satın dizel alın. Aracınız para ediyo çünkü
Genelde kısa mesafe kullanıyorum. dizel otomatik için yakıt tüketimi 7.5 - 8.5 arası . Şehir dışı kullanımda bu hafta sonu 115 km sabit hızla 4,7 yaktı. tabi bu yol bilgisayarı verisi . şehir dışı bana uygun geldi. ancak şehir içi hiç iç açıcı değil.
Ben ciddi anlamda arabama binemiyorum. 50 liraya 8 litre benzin alıyoruz. Hafta sonu bitiyor, hafta içi de uyuyakalmamak için stresle yatıyoruz ki servisi kaçırmayalım diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Uzaya gonderebildigimiz tek sey yakıt fiyatları galiba. Araçlarda anormallik yok arkadaşlar. Şehir içi kısa mesafe kullanacaklara önerim tam elektirikli baksınlar. 150-200 km mesafeli bir araç günlük 30-40 km yapan için ideal.