Ynt: yakıt tüketimi ve araç havalandırması
Editionsa bilmem ama bizimkinin şifresi o
Editionsa bilmem ama bizimkinin şifresi o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu durum berbat birşey o zaman... böyle olacağını hiç düşünmemiştim araç zaten yakıyor üstüne havalandırmayı açmak klima oluyor yakıt ondanda çekiyor olan bize oluyor bende diyorum neden havalandırma açınca içeri hava vermiyor illa klima açmamı istiyor içeri hava almak için çok ama çok saçma opele yakışmayan bir durum tofaş kuş serisindeki havalandırma gibi bile olsa yeterdi ki müthiş bir sıcaklık oluyor arkadaşımın arabası şahin motor ısındıktan sonra aç kışın havalandırmayı soba gibi koy kestane pişsin ama yazın kötü oda işte ne yapalım aldık katlanacağız artıkalbertxx link' Alıntı:Editionsa bilmem ama bizimkinin şifresi o
Yani klima hariç sıcak hava alamıyoruz sanırım bu durumda doğrumudur ben çok uğraştım ama birtürlü klima açmadan içeriyi havalandıramadımmetlife link' Alıntı:Sağ üst köşedeki düğmeye bastığınızda o 3 ışık söner. Fakat daha sonra 3 düğmeden birine bastığınızda mutlaka biri açık kalır. İşin ilginci o sağ üstteki düğmeye bastığınızda ya da bizim sporttaki auto tuşuna basıp klimayaı kapatsanız dahi klima açık kalıyor. Az kafa yormadım şu klima olayına ama çok saçma olduğuna kanaat getirdim en sonunda.
Orhan UYAN link' Alıntı:Yani klima hariç sıcak hava alamıyoruz sanırım bu durumda doğrumudur ben çok uğraştım ama birtürlü klima açmadan içeriyi havalandıramadım
Ust cam bolumune hava vermeyle birlikte yuz veya ayak kisminida acarsaniz klima calismaz normal havalandirma calisir.Orhan UYAN link' Alıntı:Klima Fan tam bir fiyaskoymuş desenize ben beceremiyorum sanıyordum meğersem zaten karışıkmış