Yangın tüpü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ermaneray
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ermaneray

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar az önce eve gelirken bir opel gördüm ve ön tamponundan ufacık ateş çıkıyordu adam o anda indi çaresizce kaputu açtı ve ateş dahada büyüdü adamda ne yangın tüpü ne başka bişey bez ile söndürmeye çalışıyor ben hemen durdum çektim sağa aldım yangın tüpünü adamın aracını yanmaktan kurtardım 1 dk daha geç kalınsaydı emınım içeriyede sızacaktı komple yanacaktı ön tamponun sol tarfı eridi sinyal eridi sol ön çamurluk yandı boyası attı onunla ucuz kurtuldu aman siz siz olun kesinlikle yangın tüpünüzü aracınızda bulundurun ama şuda var önümdeki iki araç durmadı bastı geçti sağa çektim arkadakilerde bastı geçti ne kadar umursamaz bir toplum olduk çıktık anlayamadım :(

senı tebrık ederım kardesım benımm yarın ılk ısım bır yangın tupu almak

valla kardeşim duyarlı insanlar kalmadı.. Ruh gibi dolaşıyorlar.. Bir de bunlara İNSAN deniyor... TEBRİK EDERİM...

hazır konu açılmışken, yangın tüplerini elimizin altında bi yerde bulundurmak gerekiyormuş sanırsam ama ben bagaja koyuyorum çünkü yer yok siz nereye koyuyorsunuz?

tebrikler,hepimizde bu duyarlılık olmalı yarın öbür gün bizim başımıza da gelebilir..bu arada bende yangın tüpü var yazın arabamla birlikte almıştım.ama çalışıp çalışmadığını yada ne kadar sürede kontrol ettirmek gerektiğini hiç bilmiyorum..umarım lazım olduğunda çalışır.

arkadaşlar az önce eve gelirken bir opel gördüm ve ön tamponundan ufacık ateş çıkıyordu adam o anda indi çaresizce kaputu açtı ve ateş dahada büyüdü adamda ne yangın tüpü ne başka bişey bez ile söndürmeye çalışıyor ben hemen durdum çektim sağa aldım yangın tüpünü adamın aracını yanmaktan kurtardım 1 dk daha geç kalınsaydı emınım içeriyede sızacaktı komple yanacaktı ön tamponun sol tarfı eridi sinyal eridi sol ön çamurluk yandı boyası attı onunla ucuz kurtuldu aman siz siz olun kesinlikle yangın tüpünüzü aracınızda bulundurun ama şuda var önümdeki iki araç durmadı bastı geçti sağa çektim arkadakilerde bastı geçti ne kadar umursamaz bir toplum olduk çıktık anlayamadım :(

abi bendede tup yok. muhtemelen bende basıp gıtmek durumunda olurdum.

seni bu başarılı ve sorumluluk sahibi tutumundan dolayı tebrik ediyorum.Özellikle aracında lpg olan arkadaşlarımız mutlaka yangın söndürme tüpü bulundurmalı aracında.allah korusun bir anda herşey alev alabiliyor.ben geçenlerde koçtaşdan ilkyardım setiyle birlikte aldım bi çantanın içerisinde herşey vardı.ufak birde yangın söndürme tüpü vardı.onu koltuğun altına koydum.bitanede yefek alıp bagaja koymayı düşünüyorum.cırt cırtlı bişey takıyosun koltuğa halıya yapışıp kalıyo şık bişeyde fazlada yer tutmaz herkes dikkat etsin ve bu arkadaş gibi duyarlı olsunlar.saygılar.

Duyarlılık ve sorumlu tavrından dolayı seni tebrik ederim.Her anlamda insana yakışan bir davranış sergilemişsin.Kendini yanan aracın sahibi yerine koy, sende yarımda muhtaç durumda kalabilirdin (Allah Korusun).Yanından geçip giden o araçlara nasıl kızardın ve yardım beklerdin. Yangın tüpü, stepneden daha önemli bir gereksinimdir arkadaşlar, 20 ytl ye alacagınız 2 kg lık bir yangın tüpü sizin 20.000 ytl lik (en az) aracınızı kurtaracaktır.Lütfen ihmal etmeyiniz, arcınızda Yangın tüpü bulundurunuz ve mevcut tüpünüzün bakım/dolum larını zamanında yaptırınız.Unutmayın BOŞ ve TARİHİ GEÇMİŞ bir yangın tüpü hiç bir işe yaramaz...

çok iyi yapmışssın ama kaputun altında yanma varsa aklınızda olsun kaputu açarak söndürmeyin oksijen daha çok motora gelerek alev çoğalıyor kaputu az açıp yangın tüpüyle söndürecek kadar aralayıp ordan söndürmeye çalışmak daha sağlıklı işyerine yangın eğitiminde söyllemişlerdi aklınızda olsun tekrar tebrik ediyorum seni erman kardeşim belki arabada küçük çocuk hasta olabilirdi ve bizimde başımıza heran gelebilir

Geri