Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
20-30 milyar verir.araba alırız.ama 20-30 milyonu çok görür.yangın tüpü almayız.neden böyleyiz 35 yaşıma geldim.hala anlamış değilim.bu arada benim arabadada yokkk.hep en kısa zamanda alacağım.diyorum.
en dıkkat ettıgım konudur ynaı opelde nhedıye olarak 2 tane 1 lık almıstım sureklı bagaj da duruyo ayrıca ılk yardım cantasıda onemlı 2 adette ondna var yedeklı işi garantıye almak lazım
teşekkür ederim arkadaşlar ama ufacıktı ben durup tüpü alana kadar adam kaputu açmıştı alevde parladı gerçekten kötü bir durum insanın yıllarca çalışıp aldığı emeği gözlerinin önünde kül oluyor allah korusun tüpü kullanmasıda basit pim i çekin ve güçlü bir şekilde basın aman eksik etmeyin umarım yanan aracın sahibi alır artık bir tüp kendine gerçi ondan bi teşekkür allah razı olsun alamasamda vatandaşlık görevimizi yapmış bulundum