Yangın tüpü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ermaneray
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tebrik ederim erman.bendede var yangın tüpü.iki aracımdada eksik etmiyorum.çok iyi yapmışsın.insanlık görevi

Tebrikler, örnek bir davranış sergilemişsiniz. Bende yangın tüpünü bagajda bulunduruyorum ama birde içerde koltuk altına konulanlardan alacağım.

tebrikler! çok güzel bir davranış ! ben de yıllardır hiç eksik etmem ve her yıl da kontrolünü gerekirse de dolumunu yaptırırım ! kesinlikle 2 kg dan küçük olmasın aldığınız yangın tüpleri.

tebrikler! çok güzel bir davranış ! ben de yıllardır hiç eksik etmem ve her yıl da kontrolünü gerekirse de dolumunu yaptırırım ! kesinlikle 2 kg dan küçük olmasın aldığınız yangın tüpleri.

+1000 aynen katılıyorum arkadaşıma.ayrıca bu kadar duyarlı olduğun için senide kutluyorum erman kardeş.

gerçekten tebrik ederim.. Allah razı olsun senden yaptığın çok güzel bir şey olmuş.. darısı tüm toplumun başına...

Örnek davranış ve unutmamak gerekirki bizimde başımıza gelebilir Allah korusun. Tebrik ediyorum arkadaşım.

bu duyarlılığın için tebrik ediyorum seni. keşke herkes böyle anlayışlı olabilse. ama maalesef olunamıyor. adamın aracını yanmaktan kurtarmışsın, belki de hurdaya çıkacaktı o araç. tekrar tebrik ederim..

Umarım hiçbirimizin başına gelmez ama aracınızda bakımları zamanında yapılmış yangın tüpü yoksa ve olur da aracınız yanarsa kasko da ödeme yapmayabilir diye biliyorum !!!

Duyarlılığın için tebrikler. Aracıma aldığım ilk şey benimde yangın tüpüydü. Koltuk altında yer olmadığı için mecbur bagaja monte ettim. Çünkü yıllar önce E-5 de gözümün önünde ufak bi alev büyüyerek aracı kül etmişti. Tabi duran meraklı araçlarda da yangın tüpü yoktu. Dün aracı aldığım bayi aradı ve aracı alırken doldurdğum müşteri formu karlışığında bana yangın tüpü hediye etmişler uğrayıp almamı rica ettiler. En yakın zamanda onuda alıp bi arkadaşıma hediye edicem. Olmayan arkadaşlar gerçekten yangın tüpü önemlidir. Hatta şunu söyleyebilirmki ilk yardım çantası bence hiç bir işe yaramıyor ama yangın tüpü büyük bir felaket için önemli bir tebbirdir.

gerçekten helal olsun herkes senn gibi olsa duyarsız insan kalmaz ülkemzde.bu yangın tüpü mevzusu benm kabusumde sürekli arabamın yandığını göryodum uykudayken sonunda dayanamdım gittim aldım şimdi rahatım çok dikktli olmak lazım.haberlerde de sürekli izliyoruz adamın arabası cayır cayır yanıyo gözü önünde ağlamaklı gözlerle uzaktan izliyo kolay kolay kimsede durmuyo yazık oluyo...

Geri