Yanlış park!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugr88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizim arkadslar alsancak sahılde ozurlu otoparkına park edıolar bıgun arabadanda sakat taklıdı yaparak ınmısler:)
saka gıb ya bı yere park edıosunuz ya degnekcı gelıyor ya beledıye gorelvlısı gelıyor para....
ben ızmırlıyım konak a araba ıle ınmektense verıyorum 3 lıra otobus parası gıdıp gelıyorum son model klımalı mercedes otobus ıle....

bizim arkadslar alsancak sahılde ozurlu otoparkına park edıolar bıgun arabadanda sakat taklıdı yaparak ınmısler:)
saka gıb ya bı yere park edıosunuz ya degnekcı gelıyor ya beledıye gorelvlısı gelıyor para....
ben ızmırlıyım konak a araba ıle ınmektense verıyorum 3 lıra otobus parası gıdıp gelıyorum son model klımalı mercedes otobus ıle....

Arkadaşların Çiğli Kipa'da denk gelmesinler bana. Öyleleri engelli park yerini doldurduğunda çıkamayacakları şekilde önlerine veya arkalarına uzunlamasına park ediyorum. :D

Alsancak'a, Konak'a gerekmedikçe ben de arabayla gitmiyorum. Otobüsle ücretsiz gidiyorum. Ayrıca yeni otobüsler gayet güzel. Engellilere uygun direkt girişi, yeri ve butonu var, engelli binip-ineceği zaman da otobüs biraz sağa yatırılıyor, rampa açılıyor. :)

Taklid yapmalarına ne gerek varki, özürlü oldukları zaten ortada. (Bu arada bedensel özrü olana da zeka özrü olana da tıpda engelli denir :))

Valla bende engelli yerine park edenlere uyuz oluyorum. Akıllarınca uyanıklar.
Bu arada izmirin otobüsler gercekten şahane oldu. Tek sorun güzel yalı taraflarında binememek lazım :) oradaki metro çalışmalarından dolayı gez babam gez :) İzmirde en güzel vapur yaaaaa, Mis gibi heleki yazı püfür püfür esiyor, elinde cay, martı sesleri,
Aydında belediye özel bir şirkete verdi heryer ücretli oldu hemen hemen fakat 60TL ye 1 ay boyunca istediğiniz yere istediğiniz kadar (Park kuralları dahilinde) durabiliyorsunuz hatta buradaki Opel yetkili servisi İnsigna, Astra J yeni çıktığında bu kartlardan alıp Aydnın en işlek caddesine günlerce bırakıyorlardı :)

Geri