para versen gelmez bu tavsiyeler arkadaş corsa'cı arkadaşlara güzelinden giydirmiş..
neyse bu adamı kaale almadım..
velhasıl sana tavsiyem corsa alcansan 8V alma alacaksan 98 ve üzeri 16V olanlardan al süper araçlar..
astra-f ise 1.4 ise alma X14SZ çıkar onlardada 1.4 lerini alma 1.6 larıda performanssız..
madem çıkamıyorsun yukarılara sana Vectra A tavsiye derim o fiyatlara..
sağlıcakla kal..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ankara-dan-temiz-opel-arayanlara-41166565/detay
Burada bi yanlış anlaşılma var sanırım...ve dünyadaki en çok korktuğum 2 şeyden biri...iftira ve yanlış anlaşılmak...
bilader burda kimseye giydirme çıkarma yapmıyorum, bir başka uye hakkında yazdıklarına dikkat eden bırı olmalısınız eminim.ben şakasına soyledınız diye düşünmek ıstıyorum dedıklerınızi...beni kaale alıp almamanızda umrumda bile değil...yazdıklarımı senın ıcın degıl araba arayan arkadaş için soyledım...
burda tartışma ortamı yaratmayalım.tekrar soyluyorum yazdıklarınıza lutfen dıkkat edin...ben tavsiyede bulunurken Türkiyedeki şartlara ve hangi aracı kimin daha çok tercih ettiğine göre konuştum...bugün corsanın bayanlarca daha cok tercıh edıldiğini sende bende koydekı ahmet amca bile biliyor...tercih meselesi...gocunulacak bir şey yok...
bı arakadaş burda ^^anneme yada ablama arac almak ıstıyorum ne onerırsınız^^ diye başlık açsa kaç kişi corsa al kaç kişi astra al diyecek deneyelim istersen???
şahsen ben corsayı dar oluşu, motor hacmi, sürüş keyfi,dinamizmi açısından,astraya gore parcasının pahalı olması, motor ve kaporta uzerınde pek modıfıkasyona uygun olmaması vs.. vs nedenlerle tavsıye etmıyorum.ikiside binmediğim bilmediğim araba değil hayal kurmuyorum...ama yakıtı az olsun yeter dıyorsa orasına karışamam...corsanın astradan ustunlugu sadece yakıtta olabılır.oda şehır ıcınde...illaki corsa olacaksa 99 model ve sonrası tercih edilmeli diyorum...
Corsacı arkadaşlarda beni yanlış anlamasınlar lutfen...Sözüm meclisten dişarı, sadece bir latifeden ibarettir...
Son düzenleme: