2 Şub 2011 #21 eskikasa Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Eki 2006 Mesajlar 7,014 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 Siteyi ziyaret et astranın bikaç yaş gencini al ecotec olsun. 16V olsun. bide tipi böyle olmasın corsa da olur maden beyin tavsiyesine uymak kaydıyla
astranın bikaç yaş gencini al ecotec olsun. 16V olsun. bide tipi böyle olmasın corsa da olur maden beyin tavsiyesine uymak kaydıyla
2 Şub 2011 #22 T tolga_55 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ara 2009 Mesajlar 506 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Siteyi ziyaret et MadeN' Alıntı: 8 subap corsa alma arkadaş. kaç kere söyledim Genişletmek için tıkla ... +1 8v ler gitmiyo diyolar. hem yakıyo hem gitmiyo kötü bi durum. kadın arabası diyen arkadaşa da cevap yazıcaktım ama ağır gelir kaaaaale almamak mantıklısı saygılar. Son düzenleme: 3 Şub 2011
MadeN' Alıntı: 8 subap corsa alma arkadaş. kaç kere söyledim Genişletmek için tıkla ... +1 8v ler gitmiyo diyolar. hem yakıyo hem gitmiyo kötü bi durum. kadın arabası diyen arkadaşa da cevap yazıcaktım ama ağır gelir kaaaaale almamak mantıklısı saygılar.