buyrun 3m tam 2 senedir dışardan yapıştımalı duruyor hiç bir sıkıntım olmadı hatta ben sökmeye çalıştım çok zor sökülmüyorda...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben kendim yaptım hemde 2ytl ye bi reklamcıya gitim kırmızı renk film istedim 10 cm genişlikte ve yapıştırdım bence güzel oldu sizce eğer yapabilirsen bu şekilde oluo umarım yardımcı olabilmişimdir
yok kardeş iki sene oldu yapalı hiçbi kavlam solma çatlama bişi olmadıgüzel olmuş gerçekten..bu dışardan yaptığınız film yıkama,güneş vb ..etkenlerden etkilenmiyormu??
.
nasıl yapcaz peki anlatsana stoplar sökülermiki hiç denemedim içinemi dışınamı flim cektinben kendim yaptım hemde 2ytl ye bi reklamcıya gitim kırmızı renk film istedim 10 cm genişlikte ve yapıştırdım bence güzel oldu sizce eğer yapabilirsen bu şekilde oluo umarım yardımcı olabilmişimdir
nasıl yapcaz peki anlatsana stoplar sökülermiki hiç denemedim içinemi dışınamı flim cektin
yok ya stopları filan sökmion sadece ufak bi cetvel yardımı ile kac cm genişlinde oldunu ölç ona göre makasla filmi duzgunce kes duz olması için once kalenle çiz filmi sora kes uzunluk önemli deil uzun gelen yerlerini maket bıçağı yadımı ile kesersin hepsi bukadarnasıl yapcaz peki anlatsana stoplar sökülermiki hiç denemedim içinemi dışınamı flim cektin