Çıkar ama uzun vadede lpg de afr ayarını yaptır daha uzar o sorun ama mutlak afrni yaptırZaten dikkat ediyorum devire.. Peki üst devirde çıkmadığım sürece sorun olmaz mi subapTa.. Km si 64.5 ta arabanın.. 2 ay once aldım arabayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıkar ama uzun vadede lpg de afr ayarını yaptır daha uzar o sorun ama mutlak afrni yaptırZaten dikkat ediyorum devire.. Peki üst devirde çıkmadığım sürece sorun olmaz mi subapTa.. Km si 64.5 ta arabanın.. 2 ay once aldım arabayı
Ücreti nedir genel olarak bu afr ayarının?? Ortalama bir fiyatÇıkar ama uzun vadede lpg de afr ayarını yaptır daha uzar o sorun ama mutlak afrni yaptır
Ortalama hızınızdan anlaşıldığı üzere ekranda görülen şehir içi kullanım değeri. Araç 1.6 115hp ise yakmamış koklamış resmen. Aynı araçla şehir içi 8 küsurlu değerlerin altını hiç görmedim.Ekli dosyayı görüntüle 29912Arkadaşlar bu kullandığım değerler sizce normal mi yada LPG afr ayarı yapmam gerekiyormu yada yaparsam çok fark eder mi tüketim olarak.. Arabam 2016 Opel astra sedan
Berkay senin araç şehirler arası çok yakmış....Aynı araçla şehirlerarası ekran ortalamam 7.4 litre idi, şehiriçi için gayet iyi değerleriniz evet..
Yakıt tüketimini aracınızın bakımlarının tam olması; ardından ise lpg bakımlarınızın yapılmış olması olumlu yönde etkiler.. Zaten lpg bakımlarında ayarlarınız kontrol edilir bu sebeple diğer konularınızda da bahsettiğimiz üzere önceliğiniz bakımlar olmalı...
Abi 1.6 atmosferik biraz fazla yakıyor maalesef, aynı yolu aynı motorlu Astra H aracımla 95'e sabitleyerek 6.6 ortalama ile gitmiştim (Ankara-Yozgat arası 2 kişi+bagaj).. J kasada çok daha yüklüydük ondan kaynaklanmış olabilir memlekette yapılan kışlıklar filan arka taraf yere yapışmıştı öyle söyleyeyim, bir de 100'den pek düşmedim sadece EDS'lerde 70'le gittim son olarak da özellikle Elmadağ'ı tırmanırken arkadan 1.3 Egea'nın sıkıştırmasıyla 5'ten 3'e çekerek biraz devir çevirdiğimden yüklenmiş olabilirim orda ortalama yaklaşık 0.2 litre oynamıştı Ama bu arabada görebileceğim en iyi değer 7 litre olur, H kasada bile zorlayarak 6.6 yaktırdığım yolda...Berkay senin araç şehirler arası çok yakmış....
En son İstanbul-Antalya ortalamam..Biraz agrasif kullanırım ve Bayram tatiline denk geldiği için yoğun trafik dur kalklarda..Klima full açık araçta 5 yetişkin+Bagaj full...Normalde 1,3 ile 1,6 yı kıyaslamam ama uzun yolda bu fark biraz fazla geldi bana...Neyse konu dağılmasın ama arkadaşın değerleri sizinde dediğiniz gibi şehir içi ve bu hız ortalamsına göre gayet normal..Bizim araçlar bile 6 küsürlerde geziyor bu şartlarda...