Yarın Angel Almak İstiyorum Nereye gideyim ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karakas44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkürler Erkut konuştum ben kendisiyle.Bugün zaten bayağı bir aramıştım.Çok ilgilendi sağolsun.Kafam karıştı yawww.1 Hafta ara verdim şöle bi araştırayım bakalım.Aslında en güzeli FK almak ama fiyatı dağlar kadar :sorry:

sem tuningden alırsan mustafa abi yönlendirir seni..istersen numarasını vereyim görüş..sabri usta parçacıların orda yakın yani...

ikisinide aldım kullanıyoruz ama bence junyan biraz daha iyi malzeme ve kalite olarak ampul tipleri h1+h1

Fk yı bence hiç düşünme bile çünkü fk lar mercekli değil, mercekli olayınca da hiç bir yıkmeti yok. Bulabilirsen orjinal cosmo farı taktır angel yok ama bence kalite o...

Ahmet Altınçubuk

bende junyan var.. junyan almamın sebebi sonarın herkese olması :D şuan ben memnunun xenonlarımla birlikte ama 5 kere gittim daha tm aydınlatma sağlayamadık ya çok sola bakıyor ya çok sağa iki farıda ortaya getiremedik far ayarında çok şikayetçiyim :(

sonuçta junyan iyi şuana kadar bir şiayetim olmadı

FK'nın yan sanayisi olan depo öneririm. hiç bir sorun yaşamadım. ayrıca fk tip olan angel'da tam halka yerine üstü hafif kesik halka var. bu da daha agresif bakışlar sağlıyor. tam halka olanlar gözleri fal taşı gibi açılmış gibi oluyor ama fk'nınki gibi olanlar agresif :)

kardeşim bu forumda emin ol angel işinde en çok darbeyi ben yemişimdir...
bak ilk yapacagın sana kesin garanti veren bir şirket olması yani 2 gün sonra bir sorun oldugunda seni oyalamamalı(bkz.merttuning) müşteriye kaliteli hizmet verebilmeli .. ve sunu söyleyim junyan ve sonar kaliteli markalar değil bir süreden sonra sorun yasabilirsin fk çok kaliteli diyorlar fakat o da bulunması zor ve fiyatı tuzlu .. dikkat et dediğim gibi alacagın yere dikkat..

kardeşim bu forumda emin ol angel işinde en çok darbeyi ben yemişimdir...
bak ilk yapacagın sana kesin garanti veren bir şirket olması yani 2 gün sonra bir sorun oldugunda seni oyalamamalı(bkz.merttuning) müşteriye kaliteli hizmet verebilmeli .. ve sunu söyleyim junyan ve sonar kaliteli markalar değil bir süreden sonra sorun yasabilirsin fk çok kaliteli diyorlar fakat o da bulunması zor ve fiyatı tuzlu .. dikkat et dediğim gibi alacagın yere dikkat..
Bence merttuning e leke atmayınız lütfen ben merttuningden aldım 1 sene oldu alalı Suat abi benimle çok iyi ilgilenmişti ve Angellerimde SONAR daha çok şükür tık demedi bide o angellin 450 YTL olduu zaman Bana 400 YTL ye vermişti montajıda dahil.. Lütfen burda tuning satış yerlerini kötülemiyelim arkadaşım ;) Senin Ampulun yanmaz Farın camına Vurursun Yansın die Halkan patlar yada sert bi çukura düşersin Halkan yanmaz Bunun suçunu satıcılarda arama o malı onlar üretmiyor sadece satıolar..... Sözüm sana deil yanlış anlama kardeşim Bütün Tuning satış yerlerini kötülüyenlere!!!

Angel almak bu kadar zormu yawww ???

Geri