Yarın Angel Almak İstiyorum Nereye gideyim ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karakas44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaw insan görünce canı çekiyo beaaahhhhhh :D Belki pişman olacağım ama en azından taktırdım denedim diyeceğim.Keşke'lerden hiç hoşlanmam ve keşke yapsaydım demek istemiyorum.Keşke yapmasaydımdan daha iyidir en azından.Ve dediğim gibi denemiş olacağım.:good:

Hem size deneyimlerim aktarırım :p

Bencede. Angel almada ne alırsan al. Alırsan da angelları bağlatma bence.

Olay çok basit ama ürün problem yaratabilir ve şikayet duyuyoruz gerçe memnun olan arkadaşlarda çok ama genelde şikayetler yazılır. Neyse senin tek yapman gereken modelini belirleyip bildiğin güvendiğin bir yerden almak. Olur ya yarın bir problem yaşarsın aldığın yer seni uğraştırmasın. Bizim niyetimiz tabii ki tuningçi firmaları kötülemek değil. Sadce bazı arkadaşların yaşadığı bizimde yaşamamamız.

Ahmet Altınçubuk

Bence merttuning e leke atmayınız lütfen ben merttuningden aldım 1 sene oldu alalı Suat abi benimle çok iyi ilgilenmişti ve Angellerimde SONAR daha çok şükür tık demedi bide o angellin 450 YTL olduu zaman Bana 400 YTL ye vermişti montajıda dahil.. Lütfen burda tuning satış yerlerini kötülemiyelim arkadaşım ;) Senin Ampulun yanmaz Farın camına Vurursun Yansın die Halkan patlar yada sert bi çukura düşersin Halkan yanmaz Bunun suçunu satıcılarda arama o malı onlar üretmiyor sadece satıolar..... Sözüm sana deil yanlış anlama kardeşim Bütün Tuning satış yerlerini kötülüyenlere!!!
kardeşim suat bey benimlede ilgilendi ona bir şey demiyorum .. Satış sonrası önemli olan!!! bana da 400 ytllik angeli 330 ytlye verdi ona bakılırsa ... Satış sonrasında müşteriyi dolandırıp durursa tuningci ben onu adamdan saymam !!! öyle camına vurmak falan nedir ya resmen patladgını kendi gözleriyle gördü dolandırıp durdu .. işi bilipğ bilmeden yorum yapmazsan sevinirm .. Ben burada ürününe çamur atmıyorum .. satış sonrası hizmetine eleştiride bulunuyorum .. yazık adam öyle saygısız ki yüzüme bakmadan tamam ya yaparız tamam uzatma diye sesini yükselten bir adam!!!!!!! anlatabildim mi ???????????????
böyle tuningçiler yerin dibine göçsün !!

kardeşim suat bey benimlede ilgilendi ona bir şey demiyorum .. Satış sonrası önemli olan!!! bana da 400 ytllik angeli 330 ytlye verdi ona bakılırsa ... Satış sonrasında müşteriyi dolandırıp durursa tuningci ben onu adamdan saymam !!! öyle camına vurmak falan nedir ya resmen patladgını kendi gözleriyle gördü dolandırıp durdu .. işi bilipğ bilmeden yorum yapmazsan sevinirm .. Ben burada ürününe çamur atmıyorum .. satış sonrası hizmetine eleştiride bulunuyorum .. yazık adam öyle saygısız ki yüzüme bakmadan tamam ya yaparız tamam uzatma diye sesini yükselten bir adam!!!!!!! anlatabildim mi ???????????????
böyle tuningçiler yerin dibine göçsün !!
Farkındaysan Orda Bellirtmişim kardeşim şözüm sana deil die dimi !!! Dikkatli oku orayı ;) Benim demek istediim Forumlarda satış yapan yerleri bu şekilde kötülememek özelden atarsın ya dersin ordan alma... Ama ilk defa senden duyuyorum böyle bi memnuniyetsizlik şaşırdım...

Yaw insan görünce canı çekiyo beaaahhhhhh :D Belki pişman olacağım ama en azından taktırdım denedim diyeceğim.Keşke'lerden hiç hoşlanmam ve keşke yapsaydım demek istemiyorum.Keşke yapmasaydımdan daha iyidir en azından.Ve dediğim gibi denemiş olacağım.:good:

Hem size deneyimlerim aktarırım :p

valla artık sen bilirsin:)

Farkındaysan Orda Bellirtmişim kardeşim şözüm sana deil die dimi !!! Dikkatli oku orayı ;) Benim demek istediim Forumlarda satış yapan yerleri bu şekilde kötülememek özelden atarsın ya dersin ordan alma... Ama ilk defa senden duyuyorum böyle bi memnuniyetsizlik şaşırdım...
kardeşim sen daha neyi savunuyorsun ya ???? merttuningin avukatımısın onu anlamadım .. adam sattıktan sonra beni sallarsa ilgilenmezse ben de onu buraya değil tüm türkiyeye bile rezil ederim. satmaya gelirken ürünü satarken abi bişi olursa gel ilgileniriz ederiz der sonra bi sorun çıktı mı da başından savar gider.. ben buna lafım angel bozulur sorun değil bu yüzden kötülemiyorum (bu arada sözün bana da geliyor çünkü ben bir gerçeği söylediğim dye suçlu oldum ) neyse uzatma tamam sıkmaya başladı bu tartışma nedense 1 tek sen olumsuz laf ettin

nasıl forumda bir firma ile ilgili memnuniyetimizi belirtebiliyorsak, aynı şekilde yaşadığımız memnuniyetsizlikleri de dile getirip görüşlerimizi söyleyebilmeliyiz. sadece memnun kalanlar firma hakkında yorum yapsa, olumsuz olanlar özelden atılarak gizli tutulmaya çalışılsa bu doğru mu olur sence? firma kendine güveniyorsa her türlü müşterisinin arkasında duracak. oyle forumlardan gelecek kötü yorumlardan çekiniyorsa ticari ahlakından şüphelenmek kaçınılmaz olur.

Geri