Yaşadığım Ufak Çapta Kaza

Ynt: Yaşadığım Ufak Çapta Kaza

bu kadar hasar için kasko bozulmaz, ben de daha derin çatlak vardı mini onarımdan yapıldı autoking de
kaskoyu bozarsanız kaskonuzu yenilediğinizde hasarsızlık indirimi alamazsınız, ilk defa kasko yapıyormuşsunuz gibi
fazla ücret ödersiniz
mini onarımda hasarsızlık indirimi bozulmaz, kaskoyu yenilerken hasarsızlık indirimi alırsınız %30 civarıydı
sanırım

Geçmiş olsun, herkesin dediği gibi Autoking kaskoyu bozmadan halledecektir.

Geçmiş olsun kardeşim. :(
Kaskoyu bozdurma bencede.

geçmiş olsun.

ya benim tamponun eski haliyle yeni halini göstersem inanmazsınız

autoking onu kaskoyu bozmadan halleder 1-2 tane mini hakknızı yerler ama kaskoyu bozmaktan iyidir.

hatta parsıyla boyatsanız 160 TL ye boyuyor autoking ama mini onarım en mantıklısı.

tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Bence böyle bir durum için tamponu komple boyatmanın manası yok. Hatta biraz uğraşıp rötuşla kapatılır ama seni ne kadar tatmin eder bilmiyorum. Ben servisten tampon sürtmeleri ufak tefek taş çarpması sonucu kalkan boyayı kapatmak için rötuş boyası aldım. Ne kadar dikkat edersem edeyim kendini bilmezler bir şekilde sürttürüyor tamponlara bende azimle boyuyorum ince ince :)

Teşekkürler arkadaşlar,
Autoking ile görüşeceğim.Opel servisi kaskoda dosya açacağız diyor.Bende hiç bozdurmak istemiyorum aslında.Genede bir bakacağım.

Geri