Yaşadığınız yerde Opel tutuluyor mu? Hangi kasa?

Kırşehir Kaman da kargadan başka kuş reno dan başka araba olmaz... opel çok zor neden? parça yok... tamirci desen yok.. yok oğlu yok... araç yolda kaldı il e kadar çekici ile götürmek zorunda kaldım :D

Kırşehir Kaman da kargadan başka kuş reno dan başka araba olmaz... opel çok zor neden? parça yok... tamirci desen yok.. yok oğlu yok... araç yolda kaldı il e kadar çekici ile götürmek zorunda kaldım :D

Aynen öyle Nadir abi.
Ben aracı alırken çok düşündüm, temiz bulmak için en az 2 ay araştırma yaptım.
Kayseri'de 30 tane olan araçtan, Kırşehir Nevşehir Yozgat Niğde gibi yakın yerlerde 1 tane bulamadım inan. Temizini bulsam gidip alacaktım. :D

Aynen öyle Nadir abi.
Ben aracı alırken çok düşündüm, temiz bulmak için en az 2 ay araştırma yaptım.
Kayseri'de 30 tane olan araçtan, Kırşehir Nevşehir Yozgat Niğde gibi yakın yerlerde 1 tane bulamadım inan. Temizini bulsam gidip alacaktım. :D

Bizim oralar da özellikle ilçe de opel varsa ahan da aldın başına belayı... yağını değiştirmek dahi baş ağrısı olur. O kadar yani artık başka parça ve donanımları saymıyorum bile bir eksoz için 100 KM kadar gittiğimi bilirim :) yok çünkü.

AFyonkarahisar, Opel burada en çok tutulan araç. Vectra B1 özellikle makyajsız kasadan aşırı fazla var, ustamın dükkanında 2 gün önce 7 tane vectra b vardı. 1 triger, 1 balata, 1 silindir kapağı(arkadşaımın b2), ötekiler sobete de gelmiş olabilirdi :D
Vectra C1 comfort da aşırı sayıda var, c2 de var baya, demekki vectra aşırı sayıda var :D

Antalyada Opel Astra Classic Hb ve Sedan ve en çok Opel Corsa görüyorum :)

Bu arada antalyada 2 adet opel bayisi var günlas ve antoto ben aracımı antotodan aldım ayda 200-250 araç satıyoruz dedi şaşırdım bu aralar felaket ötesi corsa ve astra çoğaldı ancak sadace antoto bu kadar rakam söyledi ben yollarda veya çevremde hep günlastan çıkma opel görüyorum demekki ayda 500 tane antalyada opel satılıyo :) yılda 5400 adet haha inanmadım bak şimdi nerde bu opeller :) bu arada ben laradayım artık tofaşları bile göremez oldum antalyanın apaçi takımı civiclere sarmış durumda

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

98-99 model Civicler 18-19.000 lira bu gençler parayı nerden buluyorda alıyor bende çözemedim.

Ya bende bu Civic'leri anlamadım gitti arkadaş, 98-99 model arabalar nasıl bu kadar para eder yahu. Sanki BMW Mercedes!
Örnek Link: Honda Civic 1.6i ES 1999 Model 21.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 147722282

İlandaki araç 99 model bir araba, istenen para 21800... Yazık günah yahu, bu paranın üstüne 5bin daha koyup sıfır araba alabildiğin bi ortamda, kasko değeri 10.000-11.000 olan Honda Civicler 22000den gidiyor... Bu arabalar bi anda fırladı, ben 13-14e peynir ekmek gibi kapışıldığı günleri bilirim bu arabaların... Zamanında 10bin'e alan adam, şimdi 20.000 çekiyor, yok böyle kar...
Honda Civic'lere kardeş olarakta Toyota Corolla 96-98 kasalar var yine fiyat ortalaması 18-19... Kilometreler gelmiş 250.000'e , yazık verilen paralara, bana öyle geliyor açıkçası...

o tofaşcılar özellikle şahinciler hepsi bursaya geldi hepsi yanyan mübarek :D bursanın araç piyasası çoğu renault, dacia ve fiat dır çünkü üretim yeri bursada yapılmaktadır :) ama opelde az tutulan bir marka değil 10 araçtan 3 aracı mutlaka opeldir, özellikle astra hb ve corsa modelleri :)

Geri