Yaşadığınız yerde Opel tutuluyor mu? Hangi kasa?

benim dikkatimi land rover ın küçük modelleri çekmeye başladı nerdeyse şahin doğangibi bol bol var ama nedense istanbulda benim astra f lerden kalmadı...:(

Viyanada her cesit var.%75 alman arabasi en cok vw.ikinci merso diye bilirim

opel tutuluyor da kayseri de ustası yok adamlar buji neden patlıyo bilmiyorlar

haklısınız, en iyi usa Op-kaydaki Orhan usta diyorlar. bu işin eğitimini falan almış diye duydum.

Edirne kesanda elini sallasan astra h ye carpiyor, bedava veriyorlardi da biz paraylami aldik diye dusunur oldum :)

HTC EVO 3D X515m cihazımdan gönderildi

Astra'nın H kasası gerçekten baya tuttu. Opel denince akla gelen ilk arabalardan biri oldu.

Astra'nın H kasası gerçekten baya tuttu. Opel denince akla gelen ilk arabalardan biri oldu.

Aynen hocam o yüzden klasikleşti. Yoksa on numara araba Antalya'da görmekten bıktım. Hatta görünce kusasım geliyor. (:

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Astra bolluğu var. G, H, J kasaları sıkça görüyorum. F kasa neredeyse hiç yok gibi bir şey. Corsa fena sayılmayacak düzeyde. C ve D kasalar var. Astra ve Corsa dışında bir Opel de sıkça görülmüyor. Bir miktar Vectra C, o kadar...

Bizim burda Opel oranları tahminimce şöyle;
%30 Astra G kasa
%25 Vectra B kasa
%10 Corsa'lar
%10 Astra H kasa
%10 Vectra A kasa
%15 Diğerleri...

Yalnız Vectra B ile ilgili bir not; Kayseri'deki Vectra B kasaların %90'ını sürekli sadece sanayide görebilirsiniz :D :D :D

Geri