yay için yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melihklc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eichbac- voglant 3,5 cm likleri veya hr ın 4 cm likleri var bunlar alman malı ve gercekten cok iyi yaylar

hayırlı olsun araban normal amortisörlerle 3,5 yada 4 ıyıdır daha fazlası spor amaortisör ister arkadasların yazdıkları markalar ıyı bende arastırdım h&r ve vogland marka yaylara ıyı dıyorlar aklında olsun

ben daha bugun taktırdım eibach 3.5mm lik gayet güzel oldu jant lastik kendini gösterdi

Ben powertech te taktırdım eibach astra h ın 3.5 olan son yay dı ellerinde varmı bilmiyorum belki 5 lik vardır pazartesi mal gelcek filan diyodu cenker bey yardımcı oldu bize 2 tane alcaz dedigimz için 320 ytl dedi en son kendi anlaşmalı yerleri var montaj için de oraya yönlendirdiler 65 lirayada montajını yaptırdık 385 ytl ye maal oldu yani fotosunu yarın koyarım şimdi elimde yok

adresini veriyim yardımcı oluyolar zaten 3'ün 5'in pek hesabını yapmadılar bana

Oto Sanayi sitesi 1.cadde 12.sokak no:33 Şaşmaz/ANKARA

tel : (0312)278 76 17

(HSG mesaj kutun dolu oldugundan buraya yazdım)

Son düzenleme:
saol yasin kardes verdigin bilgiler icin ayrica tum bilgilerini paylasan arkadsalara tesekkur ederim merak ettigim yasin sen arac gtc mi yoksa astra h mi birde yaydan sonra aracin yol tutusunda degisiklik oldumu

Valla daha doğru dürüst test etmedim ama yayılıyo yola hissediyosun virajlarda nasıl daha bilmiyorum zaten alışması için ortalama 15 gün lazım diyolar yarım cm 1 cm daha inicek dendi benimki gtc değil düz astra h

xSn yayların hayırlı olsun bende ankaradayım sana ozel mesaj attım bakarsan sevınırım haklısın bıraz zaman gecmesı lazım arkadasımda focusa taktı bıraz zaman gecınce yaylar ıyıce bastı alıstı arabaya ve ılk gunden baya farklı oldu olsun 15-20 gun ıcınde yaylar araca tam alısır ve arac bıraz daha yere bazasar o zaman ve super olur

saol yasin verdigin bilgiler icin bakalım benimkide bi gelsin su isi hemen cozucem

xSn sağol bilgiler için tecrübelerini ve fotoları bekliyoruz :)

128.jpg
135.jpg

138.jpg

146.jpg

164.jpg

resimleride bunlar ..

Son düzenleme:
Geri