yay için yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melihklc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eibach 3,5 cm'lik yay işini görür.o kadar fazla aracını düşürmez ve konfordanda fazla birşey kaybettirmez.servis belki sorun yaratabilir yaylardan dolayı ama gideceğin serviste tanıdıkların varsa böyl uygulamalara göz yumabiliyorlar.ayrıca aracın hayırlı olsun güle güle kullanın.

saol tsk ederım 2 3 marka tavsiye edildi bakalım aralarından bırını tercıh edıcez

bendede astra 1.3 cdtı var 2008 model bende yay taktırmak istiyorum ve bir apexi 5cm var acaba goruntu ve konforda etkisi nasıl olur 5cmlik taktıran arkadaslar yada gorenler ibilgisi olanlar yazarlarsa sevinirim

--------------------------------------
CENGİZ OKKALI

birde koni marka 3.5 cm lik var fiyat 300 ytl koni marka tatktıran arkadaslar yardımcı olabilirse sevinirim

arkadaşlar merhaba 1.6 gtc panaromıc cam tavanlı bir aracım var 3,5 luk yay taktırıcam konik marka düşünüyorum nerde taktırabılırım ist avcılarda oturuyorum

yetkili serviste taktirmak en uygunu ama en pahalisi onun disinda maslak sanayide istedigin yere taktir en olmadi ikitellli de gungoren sanayi sitesi icinde opel basak var orasi da iyi.

Geri